Στον ναό του Misano

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ROSSI ΚΑΙ ΤΟ GP ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2021 20:30

To Grand Prix που ξεκινάει σήμερα στις 15.00 θα είναι το τελευταίο για τον Valentino Rossi στην πατρίδα του. Μετά από αυτό, απομένουν άλλοι δύο αγώνες για το τέλος της καριέρας του ως αναβάτης των ΜotoGP. Ο Rossi έχει κερδίσει τρεις φορές στην πίστα του Misano και έχει ανέβει άλλες 6 φορές στο βάθρο από όταν η πίστα μπήκε στο πρόγραμμα των MotoGP το 2008.

Ο γιατρός θα απολαύσει μια μεγαλύτερη δόση θαυμασμού από τους θεατές, καθώς επιτράπηκε η είσοδος σε 10.000 θεατές παραπάνω σε σχέση με τον αγώνα του Σεπτέμβρη. 35.000 συνολικά άτομα θα παρακολουθήσουν τον τελευταίο χορό του Rossi επί ιταλικού εδάφους.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Valentino Rossi ανέφερε: «Eίναι μια μεγάλη διαδρομή. Είναι περισσότεροι από 400 αγώνες, μια μεγάλη καριέρα. Θέλω απλά να ευχαριστήσω τους πάντες γιατί λαμβάνω μια απίστευτη στήριξη σε όλο τον κόσμο -κυρίως στην Ιταλία-, αλλά λίγο πολύ σε όλο τον κόσμο. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και είχαμε πολύ ωραίες στιγμές όλοι μαζί γιατί ήταν μια μεγάλη καριέρα με πολλούς τρομερούς αγώνες».
«Οπότε θα δούμε, μετά το Misano μένουν άλλοι δύο αγώνες. Είναι πάντα μια λυπηρή στιγμή όταν φτάνεις στο τέλος, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν πανέμορφα, το διασκεδάσαμε μαζί».
Μπορεί να είναι ο τελευταίος ιταλικός αγώνας του Rossi, αλλά θα είναι επίσης και η πρώτη πραγματική ευκαιρία για τον άλλον αναβάτη της Yamaha, Fabio Quartararo, να κλειδώσει το πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Γάλλος αναβάτης να τερματίσει μπροστά, ή να χάσει λιγότερους από δύο βαθμούς σε σχέση με τον «μαθητή» του Rossi και μέλος της ακαδημίας VR46, Francesco Bagnaia, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα του Misano τον Σεπτέμβρη.
«Nομίζω ότι η διαφορά είναι 52 βαθμοί και νομίζω ότι ο Fabio θα θέλει να το κλείσει (το πρωτάθλημα) όσο πιο γρήγορα γίνεται», ανέφερε ο Rossi για τη μάχη του τίτλου. «Θα το προσπαθήσει γιατί αν περιμένει περισσότερο, θα γίνει πιο δύσκολο. Θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Όσο για τον Pecco, του έχω ήδη ζητήσει να κάνει ό,τι έκανε στον πρώτο αγώνα. Pole position, ταχύτερο γύρο, νίκη (γελώντας)».
«Αυτά είναι όλα που μπορώ να πω στον Pecco. Νομίζω ότι είναι μια τρομερή πρόκληση για τον Fabio και τον Pecco να μάχονται για το πρωτάθλημα.
Είναι κρίμα που ο Pecco έχασε κάποιους βαθμούς μέσα στη σεζόν, όχι για τον Fabio, αλλά για τους οπαδούς και τους θεατές είναι πιο ενδιαφέρον όταν είναι πιο κοντά (οι αναβάτες στη βαθμολογία)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass