Πρώτη εισήγηση Καραπιάλη...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ ΤΖΕΛΑ - ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ - ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2021 21:27
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το χθεσινό δείπνο που παρέθεσε η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ της ομάδας Νέων Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το χθεσινό δείπνο που παρέθεσε η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ της ομάδας Νέων

Του Σωτ. Κέλλα

Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου Βασίλης Καραπιάλης ήρθε στη Λάρισα, άρχισε δουλειά στην ομάδα νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ και χθες έκανε την πρώτη του εισήγηση, να γίνει επαγγελματίας το αριστερό μπακ Τζέλα που είναι 16 χρονών, καθώς θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο.


«Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τα λαρισινά ταλέντα» είπε ο Καραπιάλης στους διοικητικούς της ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτό φάνηκε από την πρώτη του κίνηση και θέλει να βάλει την προσωπική του «σφραγίδα» στην ΠΑΕ ΑΕΛ ανάλογη με αυτήν που έβαλε ως ποδοσφαιριστής. Σήμερα η ομάδα της Κ17 της ΑΕΛ αγωνίζεται στον Βόλο με την αντίστοιχη του ΝΠΣ Βόλου για το οικείο πρωτάθλημα της Super League 1 και η αναμέτρηση θα γίνει στις 11 το πρωί στο ΕΑΚ Βόλου.
Εξάλλου, η ομάδα Κ19 κέρδισε την αντίστοιχη της Αναγέννησης Καρδίτσας, στην Καρδίτσα, με 2-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Ζησούλης, Αγγελούλης.
ΦΙΛΙΚΟ
Φιλικό αγώνα σήμερα και ώρα 15:00 στην Κοζάνη με την Α.Ε.Π. Κοζάνης, να δώσει η ανδρική ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ και θα είναι ο πρώτος που θα δώσει με τεχνικό τον Ηλία Φυντάνη.
Ο Φυντάνης μίλησε στα αποδυτήρια στους παίκτες και τους ζήτησε να μη φοβούνται και θα δείξει τον τρόπο παιχνιδιού που αυτός θεωρεί κατάλληλο την ερχόμενη εβδομάδα. Ζήτησε όλοι να είναι μια γροθιά και να πανηγυρίζουν κάθε επιτυχία της ομάδας όλοι οι παίκτες, και αυτοί που παίζουν και αυτοί που δεν παίζουν, γιατί η επιτυχία είναι συλλογική και έρχεται μέσα από την ομαδική δουλειά. Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΥ
Ο Κώστας Φραντζέσκος, που αποχαιρέτησε τους παίκτες, είπε ότι το υλικό είναι άριστο και θα ανέβει σίγουρα κατηγορία, κάτι το οποίο αξίζει η ομάδα. Είπε ότι δεν φοβάται κανέναν, μόνο τον Θεό και τις αρρώστιες, ενώ μίλησε για κάποια ψέματα και έκανε ορισμένα ατομικά παράπονα.
Πάντως τους είπε ότι οι καλές σχέσεις δεν χάνονται και ίσως στο μέλλον με κάποιους ξαναβρεθούν σε άλλες συνθήκες.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΚΑΤ.
Πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν από την ΕΡΤ στις ομάδες της Super League 2 και το συμβόλαιο με βάση τον αθλητικό νόμο προβλέπεται να είναι κλειστό τριετές.
Οι υπεύθυνοι επιτελείς της Δημόσιας Τηλεόρασης ξεκαθάρισαν ότι ένα ποσό (περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ) θα δοθεί ισόποσα στις ομάδες, ενώ ένα άλλο θα το λάβουν αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν στους δύο ομίλους του νέου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα πρότεινε να υπάρξει κλιμακωτό μπόνους στις πέντε πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, που θα αρχίζει από 60.000 για τις ομάδες που θα καταταγούν στην 5η θέση και θα φτάνει ως τα 200.000 ευρώ για τους πρωταθλητές κάθε ομίλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass