Rossi: Επρεπε ο Rea να είναι στα MotoGP

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2021 15:10

O Βορειοϊρλανδός Jonathan Rea έχει καταφέρει να πάρει 6 παγκόσμια πρωταθλήματα στα Superbikes, από το 2015 μέχρι το 2020, ενώ έχει πετύχει πάνω από 100 νίκες. Ο Rea επίσης συμμετείχε σε δύο αγώνες MotoGP το 2012 με τη Honda, στη θέση του τραυματισμένου

Casey Stoner στην Aragon και στο Misano, τερματίζοντας και τις δύο φορές μέσα στην οκτάδα, εντυπωσιάζοντας την ομάδα. O Valentino Rossi σημειώνει: «Φέτος, η μάχη του Rea με τον Razgatlioglu είναι πολύ διασκεδαστική, είναι τέλειο να την παρακολουθείς, γιατί θεωρώ ότι είναι δύο τρομεροί αναβάτες Superbikes στην κορυφή των δυνατοτήτων τους και οι μάχες είναι πάντα ενδιαφέρουσες να τις παρακολουθείς. Και θεωρώ ότι είναι πολύ κρίμα που ο Johnny Rea δεν είχε την ευκαιρία να περάσει στα MotoGP ίσως πέντε ή έξι χρόνια πριν, γιατί οδηγεί πολύ καλά και είχε τη δυνατότητα να είναι πολύ γρήγορος στα MotoGP -ίσως ακόμη και τώρα (να είναι πολύ γρήγορος)». Στο τέλος της χρονιάς, ο Razgatlioglu -που οι φήμες ήθελαν να περάσει στα MotoGP με την Petronas Yamaha- θα τεστάρει τη Yamaha M1, κάτι το οποίο ο Rossi βρίσκει πολύ ενδιαφέρον. «Μου αρέσει πολύ ο Toprak γιατί είναι ένας πολύ μοντέρνος αναβάτης, είναι πολύ νέος και πολύ, πολύ καλά προετοιμασμένος από άποψη φυσικής κατάστασης», συμπλήρωσε ο Rossi. «Και έχει πολύ καλό έλεγχο της μοτοσικλέτας. Νομίζω ότι αυτό είναι το δυνατό του σημείο. Είναι πολύ γρήγορος, οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα δοκιμάσει την M1, γιατί νομίζω ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικός στα MotoGP, καθώς είναι ακόμη νέος και έχει πολλές προοπτικές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass