WRC

Ράλι Ισπανίας σήμερα

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2021 15:01

O Sebastien Ogier ταξίδεψε στην Ισπανία για τον ενδέκατο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, στοχεύοντας στο να κατακτήσει πρόωρα τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο του. Και ξεκίνησε την οδήγηση αποφασισμένος! Ο οδηγός της Toyota Gazoo WRT, όπως

ανακοινώθηκε το 2022, θα παραμείνει στην ομάδα τρέχοντας σε περιορισμένο αριθμό ράλι. Συνολικά 73 πληρώματα θα πάρουν εκκίνηση στο Ράλι Ισπανίας, που περιλαμβάνει 17 ειδικές διαδρομές που απλώνονται σε 280.46 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Μετά από δέκα συναρπαστικούς γύρους, το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι μπαίνει στην τελική ευθεία, με τη διεξαγωγή δύο αγώνων που θα κρίνουν τον φετινό θρόνο. Δύο ασφάλτινων δοκιμασιών, αρχής γενομένης από το Ράλι Ισπανίας που είναι ήδη σε εξέλιξη. Ο Σεμπαστιέν Οζιέ πάτησε γκάζι έχοντας προβάδισμα 24 πόντων έναντι του Έλφιν Έβανς, με τον τιμ μέιτ του στην Toyota Gazoo Racing να είναι ο μοναδικός που μπορεί ακόμη να τον κρατήσει μακριά από τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο. Κι ας είναι με την πλάτη στον τοίχο. Πώς μπορεί λοιπόν να πάρει τον τίτλο ο Γάλλος σήμερα; O αριθμός-κλειδί είναι το 30. Με αυτή να είναι η μέγιστη συγκομιδή σε ένα ράλι (25 βαθμοί από τη νίκη και 5 από την πρωτιά στην Power Stage), ο Οζιέ θέλει να πάει στο φινάλε της σεζόν στη Μόντσα με αυτό ή και ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα, έχοντας δώσει πρόωρο τέλος στη μάχη. Αυτό που χρειάζεται για να το πετύχει, είναι να μαζέψει έξι πόντους παραπάνω από τον Έβανς. Κοινώς, κρατά την κατάσταση στα χέρια του. Αν κερδίσει θα είναι και μαθηματικά πρωταθλητής, ακόμη κι αν o Έβανς είναι δεύτερος γενικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass