Μοιρασιά στους αγώνες Κυπέλλου της ΕΠΣΝΛ

*ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΠΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΙΣΑΡΙΘΜΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2021 19:30

Με τη συμμετοχή όσων ομάδων από τη Β' και Γ' κατηγορία δήλωσαν -προαιρετικά- ότι επιθυμούν να αγωνιστούν, ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο η 51η διοργάνωση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν. Λάρισας.


Κατά τους 14 αγώνες που διεξήχθησαν, επικράτησαν 7 γηπεδούχοι και ισάριθμοι φιλοξενούμενοι, ενώ καταγράφηκε μία πρόκριση διαδικαστικού χαρακτήρα (ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων επί του Αστέρα Νέου Περιβολίου που τελικά απέσυρε τη δήλωση συμμετοχής του), αλλά και μία αναβολή αγώνα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (Φιλοκτήτης Μελιβοίας - Ηρακλής Χάλκης).
Όσον αφορά τον τρόπο πρόκρισης, 9 ομάδες εξασφάλισαν το «εισιτήριο» στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ενώ σε πέντε αναμετρήσεις για να λυθούν οι αγωνιστικές διαφορές, χρειάστηκε η προσφυγή στη διαδικασία των επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι).
Συνολικά, στους 14 αγώνες επιτεύχθηκαν 47 τέρματα (22-25 υπέρ των φιλοξενουμένων), ενώ στον αριθμό αυτόν δεν υπολογίζεται -όπως είναι φυσικό- η διαδικασία των πέναλτι.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
Μεθαύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου προσανατολίζεται η ΕΠΣ Ν. Λάρισας να διενεργήσει την κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της δεύτερης φάσης, στην οποία -βάσει της προκήρυξης- εισέρχονται και οι 21 ομάδες (3+18) που ανήκουν στη Γ' Εθνική και την Α' DeTox κατηγορία. Οι αγώνες της β' φάσης θα διεξαχθούν κατά το τριήμερο 19-21 Οκτωβρίου 2021.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass