Προκρίθηκε ο Λαρισαϊκός

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΝ ΑΕΛ 6-5

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2021 21:20

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, ο Λαρισαϊκός κέρδισε την Ερασιτεχνική ΑΕΛ με 6-5 (κ.α. 1-1).


Μάλιστα οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια με τον Μπόρο να κάνει το 0-1, αλλά ο Βάσσος ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια για τους «πράσινους», με το 1-1 να μένει ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων στην επανάληψη για να σκοράρουν.
Στα πέναλτι για τον Λαρισαϊκό ήταν εύστοχοι οι Γκόλαντας, Θάνος, Κωνσταντάς, Γεωργούλας Θωμ., Γούπος, Δασκαλόπουλος, ενώ για την ΑΕΛ εύστοχοι ήταν οι Γκόγκουρας, Τσούπρος, Τσιούτσας, Μακροβασίλης και Κονδής.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Ν. Ανδρέου): Γεωργούλας Θωμ., Μικερτζής Δ., Ανδρώνης, Γεωργούλας Θοδ., Μπουμπουνάρας, Μανωλόπουλος, Μητρούσκας, Κωνσταντάς, Βάσσος (55’ Γούπος), Μικερτζής Απ. (70’ Γαρυφαλλόπουλος), Κουρούκας (55’ Γκόλαντας).
ΑΕΛ (Χ. Γκάτας-Γ. Βασιλείου): Αθανασόπουλος, Μπόρος (67’ Τάτσης), Λαρίσσης (46’ λ.τ. Χονδής), Μακρής Αθ., Ράπτης (70’ Μακροβασίλης), Τσιούτσας, Τσούπρος, Χουλιαρόπουλος (67’ Γκόγκουρας), Πολύζος, Γκουκίδης, Καλαπανίδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass