Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2021 20:07

Φιλική ισοπαλία του Ηρακλή Λάρισας

Στην Ευξεινούπολη με αντίπαλο τη Δήμητρα

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη προχθές στην Ευξεινούπολη, Δήμητρα και Ηρακλής Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.


Το 0-1 σημειώθηκε νωρίς, στο 13’ από τον έμπειρο επιθετικό Κακαβίτση με κεφαλιά, από σέντρα του Χατζηλιόντα.
Στην επανάληψη έγινε το 1-1, στο 70ό λεπτό. Ο Αναστασίου έπιασε καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα από δεξιά, ο τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα, αλλά στην επαναφορά ο Γαλανόπουλος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.
Ο Ηρακλής έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Κακαβίτση, Χασομέρη, Χατζηλιόντα και Μπάμη, ενώ είχε και οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Δοδοντσάκη στο 58’.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος (37’ λ.τ. Μπουμπούκης), Γαλανόπουλος, Στεφανής (40’ Μπιρμπίλης), Μαυροζούμης (64’ Μπέικος), Θωμαΐδης, Αναστασίου (80’ Ν. Βούλγαρης), Καρράς, Βουρδάκης (30’ λ.τ. Διαμαντόπουλος), Σώβας (64’ Καμπέρης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης-Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Κούλπας, Δοδοντσάκης, Κουτσούκης, Μπάμης, Αγρόδημος, Χατζηλιόντας, Κακαβίτσης, Χριστίδης, Χασομέρης.
Έπαιξαν και οι: Χάμος, Τάρτας, Ναρίνογλου, Σταμάτης, Βαγενάς, Αλεξίου, Μπαλαμώτης, Καμπέρης και Κουτζαηλίας.

 

Εχασε το Μακρυχώρι στον Παλαμά 2-0

Δυνατή φιλική αναμέτρηση διεξήχθη χθες στον Παλαμά, όπου ο Αετός Μακρυχωρίου ηττήθηκε από τον τοπικό Ατρόμητο με σκορ 2-0.
Οι δύο ομάδες που θα συναντηθούν και στον ίδιο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έδειξαν καλά στοιχεία και πως είναι έτοιμες για τις επίσημες υποχρεώσεις τους.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τα γκολ των «Πράσινων» πέτυχαν οι Αρχοντής (12’) και Ζάγκος Ηλ. (21’).

 

Η Γαλλία πήρε το 2ο Nations League

Ομάδα των... θαυμάτων και των ανατροπών η Γαλλία, κατέκτησε το 2ο Nations League, καθώς νίκησε στον μεγάλο τελικό την Ισπανία με 2-1, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απ’ το γκολ του Ογιαρθάμπαλ. Όπως συνέβη όμως και στον ημιτελικό με το Βέλγιο, οι «τρικολόρ» είχαν αντίδραση, λύσεις και την κλάση των επιθετικών τους για να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα, φτάνοντας στην ανατροπή με τα γκολ των Μπενζεμά και Μπαπέ.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Γκαρσία, Αλόνσο, Γκάβι (75’ Κόκε), Μπουσκέτς, Ρόδρι (85’ Φορνάλς), Φεράν Τόρες (84’ Μερίνο), Σαράμπια (61’ Πίνο), Ογιαρθάμπαλ.
ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): Λιορίς, Κουντέ, Βαράν (43’ λ.τρ. Ουπαμεκανό), Κιμπεμπέ, Παβάρ (79’ Ντουμπουά), Πογκμπά, Τσουαμενί, Τεό Ερναντέζ, Μπενζεμά (90’+2’ Βερετούτ), Γκριεζμάν, Μπαπέ.*Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς του μικρού και μεγάλου τελικού του 2ου Nations League:
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ - «ALLIANZ ARENA» ΤΟΡΙΝΟ
Ιταλία-Βέλγιο    2-1
(47’ Μπαρέλα, 65’ πέν. Μπεράρντι - 86’ Ντε Κέτελερ)
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ - «GIUSEPPE MEAZZA» ΜΙΛΑΝΟ
Ισπανία-Γαλλία    1-2
(64’ Ογιαρθάμπαλ - 66’ Μπενζεμά, 80’ Μπαπέ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass