Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2021 20:20

«Εγκαινίασε» νικηφόρα το γήπεδο ο Ολυμπος Αιγάνης
*ΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα 80λεπτης διάρκειας με τη γείτονα Αναγέννηση Πυργετού, συνδύασε ο Όλυμπος Αιγάνης την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους των εργασιών ανακαίνισης των αποδυτηρίων, αλλά και βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου.


Απομένει πλέον η προσθήκη των αποδυτηρίων των διαιτητών και κάποιες τελευταίες "πινελιές" που θα μετατρέψουν σε στολίδι το γήπεδο της Αιγάνης.
Για την ιστορία, οι Πυργετινοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 56' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Μπόλου, για να ισοφαρίσουν οι Αιγανιώτες στο 66' με κεφαλιά του βετεράνου Κώστα Ρουμπιέ. Στο 76' καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων, αλλά ο εκτελεστής Γιώργος Βάρσος έστειλε την μπάλα άουτ και στο επόμενο λεπτό με σέντρα - σουτ ο Παναγιώτης Παύλου αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα, γράφοντας το τελικό 2-1, στο παιχνίδι που διεξήχθη υπό το φως των προβολέων κατά το β' ημίχρονο.
* Μετά τη λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος του Ολύμπου Αιγάνης Γιώργος Μπάτζιος παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ευχόμενος με τον τρόπο αυτόν σε όλους "καλή χρονιά", εν όψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.

 

Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ

Συνήθως όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός. Έτσι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε χθες το βράδυ, μόλις μία ώρα μετά τη διασπορά της είδησης (από σερβική ιστοσελίδα) ότι έχει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

 

Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
*ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ KAI ΠΡΟΣΤΙΜΟ 13 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τον Ολυμπιακό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0). Όπως είναι γνωστό, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» προκάλεσαν την ολιγόλεπτη διακοπή του ντέρμπι, τόσο λίγο μετά την έναρξη, όσο και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς τα καπνογόνα που άναψαν και στις δύο περιπτώσεις κατέστησαν αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα.
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του αθλητικού δικαστή έπαιξε και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός -που τιμωρήθηκε παράλληλα με πρόστιμο 13.000 ευρώ- ήταν δις υπότροπος.
Θεωρείται βέβαιο πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ασκήσουν έφεση, ενώ, σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή, θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία των φιλάθλων τους στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής (24/10).
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League επέβαλε επίσης πρόστιμα 6.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ και 4.000 στην ΠΑΕ Ιωνικός για τον αγώνα με τη Λαμία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass