Με το μυαλό στον Διαγόρα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2021 21:02

Με το μυαλό στον Διαγόρα, ομάδα που κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος την ερχόμενη Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, προετοιμάζεται η ΑΕΛ.


Οι «βυσσινί» θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου έχουν καλή παράδοση, καθώς δύο φορές κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδος και αρκετές φορές έφτασαν ψηλά.
Αναμφισβήτητα θα έχουν τον πρώτο λόγο στο «Σμαραγδένιο» νησί, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.
Λόγων των υποχρεώσεων στο Κύπελλο, τροποποιήθηκε και το πρόγραμμα των προπονήσεων, μετά και την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης με τη Βέροια στο Αλκαζάρ.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και το Σαββατοκύριακο θα γίνουν πρωινές προπονήσεις, όπως και τη Δευτέρα.
Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, η αποστολή που θα επιλεγεί από τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Φραντζέσκο, θα μεταβεί αεροπορικώς  από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη για τη Ρόδο, όπου θα παίξει την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.  

 

ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2 ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Εν τω μεταξύ, κρίσιμο Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα 4/10 στη Super League 2, οι ομάδες της οποίας περιμένουν  να πληροφορηθούν και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που καθυστέρησε να ξεκινήσει. Στο Δ.Σ. θα τοποθετηθούν οι ομάδες που δικαιώθηκαν στους ομίλους, ενώ θα γίνει συζήτηση και για τα τηλεοπτικά.
Θυμίζουμε ότι το Διοικητικό Εφετείο έδωσε “πράσινο φως” σε ΠΑΕ Ρόδος και Δόξα Δράμας, ενώ εκτός πρωταθλήματος έμεινε η Καβάλα.
Η ενημέρωση της διοργανώτριας έχει ως έξης: «Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SL2, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Ενημέρωση επί των αποφάσεων του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών – Τοποθέτηση ΠΑΕ στους ομίλους.
2. Παραχώρηση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων στην ΕΡΤ.
3. Καταλληλόλητα Γηπέδων.
4. Έγκριση Οικονομικής Εγκυκλίου Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
5. Διάφορα Θέματα».

 

ΣΗΜΕΡΑ Η Κ-17 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Εν τω μεταξύ, σήμερα και ώρα 12:30 η ομάδα Κ-17 της ΑΕΛ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League 1, αγωνίζεται στη Ν. Ραιδεστό (Α.Κ.Μάττα), με τον Άρη, σε ένα δύσκολο παιχνίδι.
 Διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τικόζογλου (Μακεδονίας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Χρήστο Χολάνη (Σερρών) και Ευάγγελο Αναστασίου (Σερρών), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης (Κιλκίς).
*Στον αυριανό αγώνα της Κ-17 στο ΕΑΚ Βόλου μεταξύ Ν.Π.Σ. Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Δημεράς (Λάρισας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Δημήτριο Σακκά (Θεσσαλίας), Θεόδωρο Κοντογιώργο (Λάρισας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Κρητικός (Θεσσαλίας).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κ-17 - 2ος Όμιλος
4η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ     15-3     10
Ξάνθη     3-2     6
Παναιτωλικός     4-4     6
ΠΑΣ Γιάννινα     3-4     5
ΝΠΣ Βόλος     5-12     5
Άρης Θεσσ.     5-5     4
ΠΑΣ Λαμία     7-9     4
Α.Ε. Λάρισας     4-7     2

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass