Σύντομες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2021 20:12

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.


Τα σχέδια του Κριστιάνο Ρονάλντο
για την προπονητική του καριέρα
Παρότι έχει συμπληρώσει τα 36 του χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να κάνει ρεκόρ, ανανεώνοντας τα κίνητρά του με την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σχεδιάζει να «ριζώσει» στο Μάντσεστερ, καθώς θέλει να παίξει για δύο ή τρία ακόμα χρόνια στη Γιουνάιτεντ και μετά, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun», θέλει να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στους «κόκκινους διαβόλους». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό, που επικαλείται συγγενικό πρόσωπο του Ρονάλντο, ο διάσημος άσος έχει αποφασίσει να ακολουθήσει και την καριέρα του προπονητή, με πρώτο στόχο τον πάγκο της Εθνικής ομάδας των νέων της Γιουνάιτεντ, όπου σε δύο χρόνια αναμένεται ν’ ανήκει και ο γιος του, Κριστιάνο Τζούνιορ.

Συγκέντρωση παρατηρητών
Από την Επιτροπή Παρατηρητών ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των Παρατηρητών Αγώνων στα γραφεία της ΕΠΣΝ Λάρισας.
Καλούνται όσοι Παρατηρητές επιθυμούν να λάβουν μέρος τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά να προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Χαιρετίζουν τις εξαγγελίες Αυγενάκη
ΕΟΚ, ΕΟΠΕ, ΚΟΕ, ΟΧΕ σε κοινή δήλωση
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι ομοσπονδίες Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Κολύμβησης και Χειροσφαίρισης, στην οποία χαιρετίζουν τις εξαγγελίες του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού μέσω της φορολογίας των κερδών από το στοίχημα. Οι τέσσερις ομοσπονδίες αναφέρουν επίσης ότι θα προτείνουν μικρές τροποποιήσεις στην υπάρχουσα ΚΥΑ σε ό,τι αφορά στην κατανομή των χρημάτων, ώστε να ωφεληθούν ακόμα περισσότερο όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass