ΑΕΛ και Απόλλων Λάρισας στον Βόρειο όμιλο

*ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2021 20:30

Σέντρα στις 10 Οκτωβρίου και καταρτισμός ομίλων ήταν το κύριο μενού του χθεσινού Δ.Σ. της Super League 2.


Η διοργανώτρια λίγο μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβούλιου ανακοίνωσε και τους δύο ομίλους, με εκκρεμότητα την υπόθεση της ΠΑΕ Ρόδος.
Οι νησιώτες δικαιώθηκαν στο Εφετείο και θα τοποθετηθούν στον Νότο.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αγωνιστεί στη Superleague 2 τη σεζόν 2021-2022 και θα βρίσκεται στον Βόρειο όμιλο, όπως και ο Απόλλων Λάρισας. Αναλυτικά τους δύο ομίλους που καταρτίστηκαν, αποτελούν οι παρακάτω ομάδες:
-Βόρειος όμιλος: Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ηρακλής, Τρίκαλα, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Θεσπρωτός, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Βέροια, Ξάνθη, ΠΑΟΚ Β, Ολυμπιακός Πειραιώς Β.
-Νότιος όμιλος: Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Χανιά, Διαγόρας Ρόδου, ΟΦ Ιεράπετρας, Καραϊσκάκης, Καλαμάτα, Επισκοπή, Κηφισιά, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Ρόδος.
Επιπλέον από την ΑΕΛ διευκρινίζεται, πως το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 30 κανονικές αγωνιστικές χωρίς play-off και play-out.
Οι πρωταθλητές των δύο ομίλων θα παίζουν δύο αγώνες μπαράζ και αυτός που θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα θα ανέβει στη Super League 1.
O ηττημένος θα αγωνιστεί σε δύο αγώνες μπαράζ με την προτελευταία ομάδα της Super League1.
Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 10 Οκτωβρίου 2021.
*Θα διεξαχθεί πρωτάθλημα Κ20 και όχι Κ19 κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ ΑΕΛ ώστε να μην μείνει χωρίς αγώνες κανένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ της ΑΕΛ.
«Κατόπιν όλων αυτών των αποφάσεων υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο ΑΛΚΑΖΑΡ θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (πλήρως εμβολιασμένοι) και συμβουλεύουμε τους οπαδούς μας να σπεύσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα των τελευταίων ημερών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass