ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ:

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα μείνουν όλοι οι παίκτες…

Και θα αξιολογούνται σε κάθε αγωνιστική…

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2021 21:16

Οι τελευταίες 48 ώρες ήταν αρκετές για να σταματήσουν την εσωστρέφεια στην ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς την πρώτη μέρα αποκτήθηκαν τρεις παίκτες και συγκεκριμένα οι: Ζιγκί Μπαντιμπανγκά (30 χρονών Βελγοκογκολέζος) που είναι γνώριμος από τη θητεία του σε Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης, Αϊμέν Ταχάρ (32 χρονών, Αλγερινός) που αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Παναιτωλικό με μεγάλη επιτυχία και Μάρκος Νίνο (19 χρονών) που αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Πανιώνιο και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Το δεύτερο σημαντικό γεγονός ήταν η ευρεία νίκη στη Ρόδο επί της φερώνυμης ομάδας με 4-1 ύστερα από καλή εμφάνιση της ομάδας, με ιδιαίτερη μνεία στο δίδυμο Κώστα Παπαγεωργίου και Κολομπίνο.
Ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον τεχνικό Κώστα Φραντζέσκο είπε ότι η ομάδα χρειαζόταν παίκτες που να προέρχονται από ανώτερη κατηγορία γι’ αυτό πήρε τους Μπαντιμπανγκά και Ταχάρ, ενώ θα κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ μέχρι τα Χριστούγεννα.
Είπε ακόμα ότι οι παίκτες όλοι είναι εγνωσμένης αξίας και θέλει να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι, αφού θα αξιολογούνται συνεχώς για να συνεχίσουν και μετά τον Ιανουάριο στην ομάδα.
Ο μεγαλομέτοχος είπε ότι στόχος είναι η άνοδος, ενώ πρόβλεψε ότι θα μειωθούν περισσότερο οι ομάδες στην κατηγορία της Super League 2 προβλέποντας ότι θα παίξουν 18-20 (!).
Δεν είναι τυχαίο ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προσφύγει σήμερα ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου και θα ζητήσει να ακυρωθεί η εντελώς, όπως υποστηρίζει, παράνομη απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, η οποία αγνοώντας, σύμφωνα με την άποψή της, παντελώς το Άρθρο 35 του Καταστατικού της ΕΠΟ περί μη τροποποίησης κανονισμών, αποφάσισε να καταργήσει στην ουσία τον Διευθυντή Αδειοδότησης, αλλά και τις Επιτροπές Αδειοδοτήσεων (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια), ώστε να μην επιβληθούν ποινές (απαγόρευση μεταγραφών – περιορισμοί μεταγραφών) σε 10 ομάδες της Super League 2 από τις νεοεισαχθείσες στις οποίες ο Διευθυντής Αδειοδοτήσεων και οι Επιτροπές Αδειοδοτήσεων δεν χορήγησαν άδεια ισότιμης συμμετοχής στην Super League 2.

 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΑΚΟΥΝΙΑ
Χθες διέρρευσε από την ΠΑΕ ΑΕΛ ότι ο Ακούνια θα επιστρέψει εντός της εβδομάδας στη Λάρισα και θα ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα, εφόσον οι ιατρικές εξετάσεις δείξουν ότι ξεπέρασε το πρόβλημα της θλάσης που τον ταλαιπωρούσε.
Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ θα έχουν ρεπό, ενώ αύριο θα γίνει κανονικά προπόνηση στην οποία αναμένονται να πάρουν μέρος και οι νεοαποκτηθέντες.

 

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η ΑΕΛ μέχρι τώρα έχει δώσει δώδεκα φιλικά παιχνίδια (ούτε πρωτάθλημα να έπαιζε...) και παρά τη δικαιολογημένη κόπωση που μπορεί να έχουν οι παίκτες, προχθές στη Ρόδο παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα που ενθουσίασε τον προπονητή Κώστα Φραντζέσκο που δήλωσε στην «Ε.τ.Δ»: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με εξαίρεση το διάστημα 35-50, αλλά στο υπόλοιπο διάστημα είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Αυτό που φοβόμαστε είναι η κόπωση των παικτών, ενώ σίγουρα θα πρέπει να μάθουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν τέλη Οκτωβρίου».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass