ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Διπρόσωπος Τύρναβος...

* ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2014 13:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:38

 Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Τύρναβος 2005, στην προχθεσινή φιλική αναμέτρηση με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, που τελείωσε ισόπαλη 3-3.

Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στο μισάωρο , οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση, πέτυχαν τρία γκολ, πρέσαραν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, δείχνοντας στοιχεία ενός καλογυμνασμένου συνόλου.

Ήταν γενικά μια ομάδα χάρμα ιδέσθαι και έδωσαν πολλές υποσχέσεις οι ποδοσφαιριστές.

Αντίθετα, στην επανάληψη αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές η τυρναβίτικη ομάδα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ρυθμό .

Μια εικόνα που απογοήτευσε τους ανθρώπους του Τυρνάβου και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε διοικητικό στέλεχος ήταν σαν να έπεσε ο... γενικός.

Φυσικά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για να διορθωθούν τα λάθη μέσα από τις προπονήσεις , όμως χρειάζεται να γίνουν και προσωπικές θυσίες από τους ποδοσφαιριστές, για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν προβλήματα και ήδη η ομάδα προπονείτε σε ρυθμούς επίσημων αγώνων, καθώς προετοιμάζεται για το ματς του κυπέλλου με τον Πιερικό.

Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα πάρουν μέρος και δυο ξένοι παίκτες που προτάθηκαν από το εξωτερικό και αν ικανοποιήσουν, ίσως ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απόκτησή τους».

Πολύ κοντά στην απόκτηση κοινοτικού αριστερού μπακ βρίσκεται ο Τύρναβος, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΠΑΕ, που αναφέρει τα εξής: «Κοντά στη συμφωνία με έναν κοινοτικό παίκτη είναι η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005. Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ανακοίνωσε πως έχει βρεθεί ένα αριστερό μπακ που πληροί τις προϋποθέσεις που θέλει η ομάδα του Τυρνάβου. Η ανακοίνωση αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο που θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες».

ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο πρώτος αγώνας κυπέλλου Ελλάδος με τον Πιερικό ορίστηκε να γίνει το Σάββατο 30 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο στάδιο του Λιτόχωρου, καθώς στην Κατερίνη θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα Νέων. Στόχος του Τυρνάβου είναι να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και στη ρεβάνς στο στάδιο Αλκαζάρ να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass