ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΒΕΡΚΟΥΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ένα... μηχανάκι στον Αχιλλέα

*«ΗΡΘΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ» ΔΗΛΩΣΕ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2014 13:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:38

 Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος απέκτησε τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Σβερκούλη.

Γεννημένος στις 18/12/1995 ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ, ενώ έπαιξε στη συνέχεια στον Λαρισαϊκό και στην Α.Ε.Δ.Νίκαιας.

Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, έχει πολλά προσόντα και αν πιστέψει στις δυνατότητές του, τότε μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Σε δηλωσή του για τον νέο σταθμό της καριέρας του, ο Δημήτρης Σβερκούλης επισήμανε τα εξής: «Καταρχήν είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα φορέσω τη φανέλα, ενός ιστορικού συλλόγου, όπως είναι ο Αχιλλέας. Οι άνθρωποι της ομάδας και ο προπονητής κ.Κορδαλής από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων με κέρδισαν με τα πολύ καλά λόγια που εκφράστηκαν για το πρόσωπό μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια και να τους υποσχεθώ ότι θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους δικαιώσω. Βρήκα ένα εξαιρετικό κλίμα από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων και οι συμπαίκτες μου με αγκάλιασαν αμέσως, κάτι που δείχνει ότι ο Αχιλλέας αποτελεί μια οικογένεια.

Γνωρίζω ότι δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος, που θέλει να την δει στη Γ΄ Εθνική κατηγορία μετά από χρόνια και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για να κάνει το μεγάλο άλμα».

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ

Εν τω μεταξύ, αύριο και ώρα 18:00 στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων, ο Αχιλλέας σε φιλική αναμέτρηση θα φιλοξενήσει τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, που προχθές αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με τον Τύρναβο.

Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι των Φαρσάλων, που βλέπουν ότι η αγαπημένη τους ομάδα είναι ικανή φέτος να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να ανέβει στη Γ΄ Εθνική.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Παναγιώτης Κορδαλής θα έχει την ευκαιρία να δει τις αντιδράσεις των παικτών του απέναντι σε μια ομάδα τον Πύρασο, που έχει πολύ καλό υλικό και είναι νεοφώτιστος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass