Ανεβάζει τον πήχη ο Λαρισαϊκός

ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» - Ν. ΑΝΔΡΕΟΥ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΧΡ. ΓΑΤΟΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2021 21:03

Για τον Λαρισαϊκό η φετινή χρονιά, στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, θα αποτελέσει ένα μεγάλο στοίχημα.

Με σεβασμό στην ιστορία του Συλλόγου και γνώμονα το καλό ποδόσφαιρο, οι «πράσινοι» ανεβάζουν ψηλά τον πήχη στοχεύοντας στην άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Για τον λόγο αυτόν ο Λαρισαϊκός αναμένεται να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα. Άλλωστε όπως όλοι επισημάνουν στο στρατόπεδο των «πρασίνων», ο Λαρισαϊκός δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται στην Α’ ΕΠΣΛ. Παράλληλα δε, η προσπάθεια που γίνεται στις τάξεις της ομάδας αντανακλάται και στην προώθηση και ανάδειξη των παιδιών που προέρχονται από την ακαδημία του Συλλόγου, στην οποία δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα τα τελευταία χρόνια.
Στον πάγκο της ομάδας συνεχίζει να βρίσκεται ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Ανδρέου, ο οποίος μιλώντας για τη φετινή χρονιά έδωσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το στίγμα του Λαρισαϊκού λέγοντας:
«Φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κατηγορία και να ανέλθουμε στην Α’ τοπική. Ο Λαρισαϊκός είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράλληλα εκπροσωπεί μία συνοικία όπως η Ν. Σμύρνη, επομένως πιστεύω ότι η θέση που δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται είναι στη μεγάλη τοπική κατηγορία» είπε ο Νίκος Ανδρέου και πρόσθεσε:  «Θέλω να ευχηθώ υγεία και να ξεπεράσουμε γρήγορα τα προβλήματα με την πανδημία.
Σε ό,τι αφορά τον φετινό σχεδιασμό, καταφέραμε να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό από την περσινή σεζόν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε 2-3 στοχευμένες προσθήκες παικτών προκειμένου να ενισχύσουμε την ομάδα σε θέσεις που θέλουμε.
Έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα που δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί. Η φετινή Β’ κατηγορία ίσως είναι πρωτόγνωρη για όλους. Θα δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα, τι θα γίνει με την πανδημία και πόσο θα επηρεαστούν οι ομάδες. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να προβλέψουμε κάτι από τώρα, δεδομένου ότι όλες οι ομάδες είχαν αποχή από την αγωνιστική δράση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εμείς ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και πιστεύουμε ότι στο τέλος το πρόσημο θα είναι θετικό για τον Λαρισαϊκό» κατέληξε ο τεχνικός των «πρασίνων».

 

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δύσκολη χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά ο Χρήστος Γάτος, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Λαρισαϊκού, ωστόσο όπως επισήμανε η Διοίκηση βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα παρέχοντας κάθε δυνατή στήριξη. Όπως επισήμανε «το σημαντικότερο είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή δύναμη. Τα πράγματα σίγουρα είναι δύσκολα. Πρέπει να λειτουργήσουμε σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα τεστ των παικτών για τον κορονοϊό και γενικά είναι άγνωστο το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.
Ως Διοίκηση είμαστε έτοιμη να στηρίξουμε την ομάδα σε ό,τι χρειαστεί για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν.
Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα δικά μας παιδιά γι’ αυτό φέτος προωθήσαμε από την ακαδημία πέντε ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2005 που είναι οι Ι. Σαράφης, Ραφ. Πατέτσιος, Απ. Παράφορος, Δ. Μητρούλας και Αχ. Σωτηρόπουλος που θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε την ακαδημία και να την αναπτύξουμε περαιτέρω γιατί θέλουμε να επενδύσουμε στα ταλέντα που παράγουμε. Για τον λόγο αυτόν χρειαζόμαστε και τη στήριξη της Πολιτείας και δη της Δημοτικής Αρχής γιατί ο Λαρισαϊκός εκπροσωπεί μία μεγάλη συνοικία όπως είναι η Ν. Σμύρνη» κατέληξε ο πρόεδρος του συλλόγου.

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
15/9 με ΑΣ Βορειοηπειρωτών
18/9 με Αμπελιά
25/9 με Συκούριο
*Ανάλογα με το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα ενδεχομένως να προγραμματιστούν και ένα ή δύο ακόμα φιλικά.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass