Δοκιμάζει σήμερα τις δυνάμεις της η ΑΕΛ

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (18:00) - ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2021 21:20

Σε έναν αγώνα όπου διεξάγεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν, η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα και ώρα 18:00 στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.


Αναμένεται πως θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τις ομάδες, που συνεχίζουν να δουλεύουν καθημερινά με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα της Super League 2.
Πρωτάθλημα που τελικά θα αργήσει να ξεκινήσει (σ.σ. πιθανόν στις 3 ή 10 Οκτωβρίου η έναρξη), ως είθισται κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα οι «βυσσινί» να αναζητούν αντιπάλους για νέα φιλικά παιχνίδια.
Η ΑΕΛ στα τρία τελευταία φιλικά έχει ως απολογισμό μία ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αλκαζάρ με 3-1 και δύο ισοπαλίες, μία στο Αλκαζάρ με τη Ρόδο 0-0 και μία στη Φιλιππούπολη με τον Ηρακλή Λάρισας, όπου ισοφάρισαν σε 1-1, μετά από σέντρα του Σπύρου Παπακωνσταντίνου από τα δεξιά και κεφαλιά του Μάριου Τσουμάνη.
Σήμερα απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα της Super league 2 στην Αναγέννηση, στην οποία προπονητής της είναι ο Περικλής Αμανατίδης και έχει παίκτες στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη «βυσσινί» φανέλα, όπως τον Νίκο Καρανίκα και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, θέλει να βγάλει αντίδραση.
Ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα και περιμένει από τους παίκτες του να είναι αποτελεσματικοί και να εφαρμόσουν αυτά που κάνουν στις προπονήσεις.
Θα πάρει μαζί του όλους τους παίκτες, ενώ δεν υπολογίζονται ο Κολομπίνο (έχει ένα κάταγμα στο δάκτυλο του χεριού του και προληπτικά δεν θα αγωνιστεί, ενώ ο Θεολόγου λόγω ίωσης δεν θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
*Χθες βγήκαν και τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορονοϊό και όλοι στην ομάδα είναι αρνητικοί στον ιό.

 

Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή της η Αναγέννηση Καρδίτσας για το φιλικό με την ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφέρει, μεταξύ άλλων, για το γήπεδο, πως ο ολοκαίνουργιος χλοοτάπητας θα «εγκαινιαστεί» στο σημερινό παιχνίδι, τα καθίσματα στη Δυτική Κερκίδα έχουν αντικατασταθεί με καινούργια στα χρώματα της ομάδας, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα μπουν και οι πολυθρόνες VIP στους επισήμους. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία «φρεσκάρονται», ενώ συντηρήθηκαν και οι τσιμεντοκατασκευές στο μπροστά και στο πίσω μέρος της Δυτικής κερκίδας. Επίσης ολοκληρώθηκε και η ανακαίνιση των αποδυτηρίων, ενώ τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν καινούργιοι πάγκοι.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.
Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται:
10 ευρώ στις Θύρες 1 και 3
15 ευρώ στη Θύρα 2
Δωρεάν είσοδος στους κατόχους διαρκείας.

 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο, στη ρεβάνς του 0-0 του σταδίου Αλκαζάρ.
Οι «βυσσινί» θα αναχωρήσουν αεροπορικώς την Παρασκευή 17 του μηνός για το «Σμαραγδένιο νησί» και την επομένη θα αγωνιστούν με την τοπική ομάδα.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Χαλάτσης, ο οποίος αγωνίστηκε στην πρόσφατη φιλική αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας στη Φιλιππούπολη.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass