Το μπάσκετ πήγε πλατεία...

ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2021 21:18

Η Κεντρική πλατεία χθες πήρε ζωντάνια χάρη στο μπάσκετ και ειδικότερα το 3Χ3 αφού δεκάδες, κυρίως παιδιά, κατέκλυσαν τον χώρο παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα και δείχνοντας ότι τα αθλητικά γεγονότα αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Πάνω από 300 παιδιά συμμετείχαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Η διοργάνωση του τουρνουά, που πρωτεργάτη έχει τον πρώην προπονητή του Προμηθέα Πατρών Μάκη Γιατρά, έχει διπλό στόχο. Πρώτος είναι να κάνει τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και δεύτερος ο κόσμος να μάθει το 3Χ3 που είναι ένα γρήγορο και θεαματικό άθλημα, το οποίο έχει πλέον ενταχθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς περιλαμβανόταν στην Ολυμπιάδα του Τόκιο που μόλις τελείωσε.
 Ο αθλητισμός μπορεί και οφείλει να έχει και κοινωνικό ρόλο, είναι χαρακτηριστικό ότι είναι δωρεάν η συμμετοχή και ο ενδυματολογικός εξοπλισμός, ενώ με έσοδα χορηγιών θα στηριχθεί «Το Χαμόγελο του παιδιού».
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Σπάρτακο και τη βοήθεια του Δήμου Λαρισαίων και του Συνδέσμου Διαιτητών ΚΔ Θεσσαλίας απέδειξαν ότι καθιερώνουν αθλητικά γεγονότα, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να συμμετέχουν σε δημοφιλή αθλήματα, όπως είναι το μπάσκετ. Ιδιαίτερα μετά τους περιορισμούς που έφερε η πανδημία του κορονοϊού, ο κόσμος έχει ανάγκη από αθλητικές πρωτοβουλίες, όπως είναι το 3Χ3…

 

Στη Λάρισα το all star game του μπάσκετ

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τον ΕΣΑΚΕ, στη Λάρισα θα γίνει πιθανότατα  το  all star game του μπάσκετ το 2021 εντός του Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο  της αποκέντρωσης της διοργανώτριας αρχής, αφού και το Σούπερ Καπ θα γίνει στην Πάτρα στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος μηνός.

 

Του Σωτ. Κέλλα
Φωτ.: Θωμάς Λευθέρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass