Με βάση την εμπειρία η ΑΕΛ σήμερα κόντρα στη Ρόδο

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ - ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2021 16:35

Oποιος κερδίζει στα φιλικά δεν σημαίνει ότι είναι πρωταθλητής, ούτε όποιος χάνει σημαίνει ότι υποβιβάζεται.

Τα φιλικά παιχνίδια είναι μια περίοδος δοκιμών για κάθε ομάδα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της ΑΕΛ Κώστας Φραντζέσκος δείχνει ότι είναι αυτής της φιλοσοφίας και την περίοδο αυτή επιβάλλεται να κάνει δοκιμές. Στο προηγούμενο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (1-3), ο προπονητής της ΑΕΛ έδωσε βάση στους νεαρούς, αλλά στο σημερινό κόντρα στη Ρόδο (6 μ.μ. στο Αλκαζάρ) η οποία έχει για προπονητή τον Λαρισαίο, πρώην τεχνικό της ΑΕΛ, Σωτήρη Αντωνίου, θα στηριχθεί στους έμπειρους.
Στην αποστολή δεν πήρε, εκτός του τραυματία Ακούνια που βρίσκεται στην Ουρουγουάη, και τους νεαρούς: Δάκτυλα, Χαλάτση, Μυσιρλή, Αντωνόπουλο, Κοτσιανούλη, Ζησούλη, Μιλτιάδη, Ζαχαράκη, Τσουμάνη, Αγγελούλη, σε μια προσπάθεια να τους αποφορτίσει αφού ορισμένοι είναι αγχωμένοι νομίζοντας ότι κρατούν την τύχη της ομάδας στα... πόδια τους με το ταλέντο που έχουν.
Είναι ταλαντούχοι αλλά χρειάζονται… χρόνο προσαρμογής στην κατηγορία. Σήμερα θα δούμε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, που έχουν παίξει στην κατηγορία της Super League 2 απέναντι σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό στον νότιο όμιλο. Στα ευχάριστα ότι ο Κολομπίνο επανέρχεται αφού τελικά δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός στο φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό.
Το παιχνίδι θα έχει ελεύθερη είσοδο, αλλά μπορούν να εισέλθουν μόνο οι εμβολιασμένοι φίλαθλοι.
H Α.Ε.Λ. ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στη Ρόδο, ως φόρο τιμής στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, κάτι το οποίο θα κάνουν και οι αντίπαλοί της. Η ΡΟΔΟΣ
Η φιλόδοξη φετινή ομάδα της Ρόδου κάνει προετοιμασία στην Πορταριά του Πηλίου και μέχρι στιγμής έχει απολογισμό στα φιλικά παιχνίδια μία νίκη (1-0 την Α.Ε.Κ. Β’), μία ισοπαλία (0-0 με τον Πανσερραϊκό) και μία ήττα (2-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας) και σήμερα ο Σωτήρης Αντωνίου περιμένει να δει την ομάδα του απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο.

 

Η ΟΜΑΔΑ Κ17
Η ομάδα της ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου (11:00) στο Προπ. Κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΛ την Ξάνθη για την 1η αγωνιστική της SL K17 (Όμιλος Β).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
ΣΗΜΕΡΑ
12:15 Ε.Α.Κ Βόλου Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΣ Λαμία
ΑΥΡΙΟ
11:00 Δημ. Πυλαίας Άρης – ΠΑΟΚ
17:30 Αθλ. Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Ηπείρου ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου
11:00 Προπ. Κέντρο ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΕΛ – Ξάνθη

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass