Ευκαιρία σε νέους σήμερα από τον Φραντζέσκο

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2021 16:21

Φιλικό παιχνίδι-ευκαιρία για νέα παιδιά δίνει σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ στις 18.00 στην Πτολεμαΐδα με τον Εορδαϊκό που αγωνίζεται στην Α’ τοπική κατηγορία Κοζάνης.


Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Φραντζέσκος πήρε στην αποστολή παίκτες που θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται, ενόψει και των δανεισμών που θα ανακοινώσει η λαρισινή ομάδα αύριο.
Στην αποστολή πήρε τους: Γκοτζαμανίδη, Μαϊδανό, Γλυνό, Αγγελούλη, Γρηγορόπουλο, Χαλάτση, Δάκτυλα, Κοτσανούλη, Μιλτιάδη, Ζαχαράκη, Κούστα, Τσουμάνη, Μαυρία, Σουλούκο, Αντωνόπουλο, Ζησούλη, Κ. Παπαγεωργίου.
Στο μεταξύ, χθες στο προπονητικό πρόγραμμα συμμετείχε και ο νεαποκτηθείς Ηρακλής Γαρουφαλιάς, ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ μάλλον ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκράουρ λόγω τραυματισμού.
Από κει και πέρα, οι δανεικοί παίκτες θα μειωθούν από έξι, που ήταν η αρχική απόφαση, σε πέντε ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει κάποιος με μεταγραφή.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε στην τακτική δικαστή, πρόεδρο Πρωτοδικών και μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για υπόθεση του Απόλλωνα Λάρισας. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

 

Ο ΤΣΟΣΙΤΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Ο Ούρος Τσόσιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α’ κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Ο 28χρονος Σέρβος αμυντικός, ο οποίος πέρυσι είχε 10 συμμετοχές με την ΑΕΛ, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Σύλλογο που μετέχει στην Α’ κατηγορία. Τη διετία 2017-19 είχε καταγράψει 48 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας:
«Η ΠΑΕΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση και την υπογραφή συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Uros Cosic για την περίοδο 2021-2022».

 

ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Δεν πήραν ούτε σε δεύτερο βαθμό αδειοδότηση το Αιγάλεω και η Καλλιθέα. Θα κριθούν στο Πρωτοβάθμιο οι υποθέσεις του Πιερικού και της Επισκοπής.
Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 24 Αυγούστου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
«Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ 1931 και ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Αναπέμπει τις υποθέσεις των ΠΑΕ ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 και ΠΑΕ ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗ για να κριθεί εκ νέου από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) η χορήγηση ή μη άδειας Super League 2 για την περίοδο 2021-22».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή το σημερινό φιλικό παιχνίδι Εορδαϊκού-ΑΕΛ εκδόθηκε από την ομάδα της Πτολεμαΐδας η παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Φ. Σ. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ θα υποδεχθεί την Τετάρτη 25-08-2021 την ομάδα της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ. Το παιχνίδι γίνεται στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας των δύο ομάδων για τις προσεχείς επίσημες υποχρεώσεις. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00 και όποιος θέλει να το παρακολουθήσει θα πρέπει να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο κατά την είσοδό του στο γήπεδο. Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Επίσης είναι υποχρεωτική και η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass