Γαλλικά «κλειδιά» φέρνει ο Απόλλωνας

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2021 17:01

Τα πιο αποτελεσματικά «κλειδιά» θεωρούνται τα γαλλικά, αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτό ισχύει και στο ποδόσφαιρο.

Η ουσία είναι ότι ο Απόλλων Λάρισας εμπιστεύτηκε για την ενίσχυση της ομάδας δύο ακόμα Γάλλους. Τον Γαλλο-Ιβοριανό Ζαν Μαρκ Τιμπουέ και τον Γαλλο-Μαροκινό Αμπντέλ Λεμάνγκρ, που δοκιμάστηκαν και εγκρίθηκαν από τον προπονητή της λαρισινής ομάδας και εισηγήθηκε την απόκτησή τους.
Ο Γαλλο-Ιβοριανός Ζαν Μαρκ Τιμπουέ γεννήθηκε στο Αμπιτζάν στις 14 Μαρτίου 2000 και παίζει στην άμυνα. Πέρυσι ανήκε στους ερασιτέχνες της Βαλενσιέν (αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας) και έπαιξε ένα παιχνίδι λόγω πανδημίας, ενώ τη χρονιά 2019-2020 αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες της Αμιάν, στην ίδια κατηγορία, 16 παιχνίδια, εκ των οποίων στα 15 ως βασικός. Επίσης, έχει αγωνιστεί και στους ερασιτέχνες της Μπορντό στην ίδια κατηγορία. Τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ήταν στις 17 Οκτωβρίου 2020.
Έχει παίξει και σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ομάδα Κ19 της Μπορντό κόντρα στην αντίστοιχη της Σάλτσμπουργκ για το UEFA YOUTH LEAGUE.
Ο Γαλλο-μαροκινός Αμπντέλ Λεμάνγκρ αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει γεννηθεί στις 16/03/1999 στην Ποτένς της Γαλλίας, ενώ πέρυσι έπαιζε και αυτός στους ερασιτέχνες της Βαλενσιέν (4 παιχνίδια). Στο παρελθόν αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες της Ανζέ (ομάδα Γ’ κατηγορίας).
Ο 21χρονος Γαλλοϊβοριανός αριστερός μπακ-χαφ και ο 22χρονος Γαλλομαροκινός μέσος είχαν δοκιμαστεί στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών από τον Μαρσέλο Στράτσια, έπαιξαν και στο φιλικό με τον Π.Ο. Ελασσόνας, προκειμένου να πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ και ανακοινώθηκε η απόκτησή τους.ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ
Σήμερα στις 18.00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Απόλλωνας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass