Ανανέωσε ο Θοδ. Μολάς στον Μαχητή Τερψιθέας

*ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2021 20:30

Για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο ο Θοδωρής Μολάς θα είναι ο ηγέτης του Μαχητή Τερψιθέας, στην προσπάθεια που θα γίνει ώστε να ανέβει η ομάδα κατηγορία (Β’ ΕΠΣΛ).


Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στον Άρη Λάρισας, στον Προμηθέα, στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, στον Π.Ο.Ε., στην Αστραπή Νέας Πολιτείας, στον Ηρακλή Λάρισας, στη Λάρισα 2012, στον Σμόλικα και ως επαγγελματίας στην ΑΕΛ. Επέστρεψε σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν, καθώς φόρεσε τη φανέλα του Μαχητή και είχε μεγάλη προσφορά όταν έπαιξε στη Γ’ Εθνική. Είναι μεγάλη τιμή για τον Μαχητή Τερψιθέας να έχει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στις τάξεις του που έχει κοσμήσει τα γήπεδα με την παρουσία του ως αθλητής αλλά και ως άνθρωπος πρώτιστα.
Φυσικά έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένο το τεχνικό δίδυμο, ο Βαγγέλης Μπρισίμης με τον Θοδωρή Εμμανουήλ, διότι ο Μολάς είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και αναμένεται να βοηθήσει παράλληλα τα νέα παιδιά της ομάδας.
Οι στόχοι είναι υψηλοί όπως και την περσινή χρονιά και ο κόσμος καλείται από τη διοίκηση να γίνει αρωγός, για να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο.
Και ο σχεδιασμός των δύο πολύπειρων τεχνικών Β. Μπρισίμη και Θ. Εμμανουήλ τηρείται κατά γράμμα και με την έναρξη της προετοιμασίας ο Μαχητής θα παρουσιαστεί ισχυρός και έτοιμος να πετύχει τους στόχους του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass