Marcelo Straccia:

Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα

*ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2021 22:00

Σαφώς ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, αλλά και από το πρώτο φιλικό στην Ελασσόνα κόντρα στον ΠΟΕ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ο Αργεντινός τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Marcelo Straccia.


O Straccia ανέφερε τον ζήλο και την όρεξη που δείχνουν οι παίκτες του, ώστε να αφομοιώσουν αυτά που γίνονται στις προπονήσεις.
Συγκεκριμένα ο προπονητής, ανέφερε τα εξής στην επίσημη σελίδα της «κυανόλευκης» ομάδας στο Facebook:
«Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της. Θεωρώ ότι με την άφιξη και των νέων παικτών θα καλύψουμε και τις θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση.
Οι παίκτες μου, δουλεύουν με όρεξη και πολύ καλά. Στο φιλικό στην Ελασσόνα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δείχνοντας πείσμα και το πάθος που πρέπει.
Θέλουμε όμως να ανέβουμε και άλλο, να δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Εμπιστεύομαι τον πρόεδρό μας, κ. Μαντζανά που μου είπε ότι θέλει να χτίσουμε ένα ισχυρό σύνολο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
Για το φιλικό παιχνίδι που κερδίσαμε 3-0, τον ΠΟΕ, αν και αυτοσκοπός στα φιλικά δεν είναι η νίκη, εγώ θέλω πάντοτε να κερδίζουμε.
Οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν άψογα σε αυτά που ζητήσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Συνεχίζουμε τη δουλειά στην προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα».
ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕΡΒΟΣ
Εν τω μεταξύ, στη χθεσινή προπόνηση δοκιμάστηκε Σέρβος ποδοσφαιριστής, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, για το αν θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.
Πιθανόν ο παίκτης να πάρει μέρος στην αυριανή φιλική αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass