Καλή η ΑΕΛ, έδωσε υποσχέσεις

*Εχει ένα πειθαρχημένο σύνολο και αλλάζει νοοτροπία *Με 4-4-2 παρέταξε την ομάδα ο Φραντζέσκος στο Μακρυχώρι

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2021 21:30

Υποσχέσεων συνέχεια για την ΑΕΛ, η οποία έδειξε μια καλή αγωνιστική εικόνα προχθές στο Μακρυχώρι και πρόσθεσε μία ακόμα φιλική νίκη στο ενεργητικό της.


Το 5-0 χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Όγμποε, Νικολιάς, Ζαχαράκης, Κούστα (2), ήταν απόρροια της ανωτερότητας των «βυσσινί» και της μεγάλης θέλησης που έχουν οι ποδοσφαιριστές, για να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα.
Η ΑΕΛ έχει φέτος ένα πειθαρχημένο σύνολο, αλλάζει νοοτροπία και αναμένεται πως θα δημιουργηθεί μια ομάδα που θα στηριχτεί τα επόμενα χρόνια πάνω σε γερές βάσεις.
Φυσικά δεν χρειάζεται υπέρμετρος ενθουσιασμός, καλό είναι όλοι να παραμείνουν προσγειωμένοι και τα αποτελέσματα θα δείξουν τη δουλειά που ξεκίνησε από την αρχή της προετοιμασίας και συνεχίζεται μέσα σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Σημειώνεται πως με 4-4-2 αγωνίστηκε η ομάδα προχθές στο Μακρυχώρι. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μισιρλής, δεξιά στην άμυνα Γρηγορόπουλος, αριστερά ο Ομάρ και σέντερ μπακ ο Θεολόγου με τον Γκοτζαμανίδη, αμυντικά χαφ ο Κολομπίνο και ο Χαλάτσης, πιο μπροστά τους ο Γιακιμόφσκι αριστερά, ο Μαυριάς δεξιά και το δίδυμο της επίθεσης ήταν ο Νικολιάς με τον Όγκμποε.
Ο κ. Φραντζέσκος επέλεξε κατά τη διάρκεια του φιλικού και το σύστημα 3-4-3.
*Σήμερα οι παίκτες θα επανέλθουν στις προπονήσεις το απόγευμα, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, ενώ την Τετάρτη 25/8 οι βυσσινί θα δώσουν το πέμπτο φιλικό ματς στην Πτολεμαϊδα με την τοπική ομάδα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

 

Παραλειπόμενα από το Μακρυχώρι
Με τον φακό του Βασίλη Ντάμπλη

 

AEL23b

* «Αχτύπητο» δίδυμο αποτελούν ο γενικός αρχηγός της κυπελλούχου ΑΕΛ του 1985 Γιώργος Λόκας και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας (με ουσιαστική συμμετοχή στις μεγάλες επιτυχίες της «χρυσής» δεκαετίας) Γιώργος Πλίτσης, οι οποίοι δεν υπήρχε περίπτωση να απουσιάσουν από τον πρώτο φιλικό αγώνα της «βυσσινί» ομάδας εντός νομού Λάρισας. Άλλωστε, η παρουσία στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και το διοικητικό σχήμα της ΑΕΛ, στελεχών εκείνης της περιόδου αποτελούσε πρόσθετο κίνητρο γι' αυτούς.
Είδαμε και άλλα δίδυμα στο Μακρυχώρι, όπως τους Νίκο Αργυρούλη με τον Άρη Βαλασόπουλο και τους πρώην παράγοντες του Τοξότη Κώστα Νάκη με Τάκη Ντελή.

 

AEL21b

* Ο τεχνικός της ΑΕΛ Κώστας Φραντζέσκος, είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους Ακούνια, Ηλιάδη και Θανάση Παπαγεωργίου και εκείνοι παρακολούθησαν τη φιλική αναμέτρηση από την κερκίδα.
* Δεν έχει περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι στους τέσσερις μέχρι τώρα φιλικούς αγώνες (με κυμαινόμενη τη δυναμικότητα των αντιπάλων από Super League έως Γ' Εθνική) η εστία της ΑΕΛ δεν έχει παραβιαστεί ακόμη. Τόσο στο Καρπενήσι (κόντρα στον Εθνικό Άχνας και τον Λεβαδειακό) όσο και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (με τον Άρη), αλλά και προχθές οι τέσσερις τερματοφύλακες της ομάδας του Κώστα Φραντζέσκου (Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μισιρλής, Αντωνόπουλος) δεν έχουν υποχρεωθεί να μαζέψουν την μπάλα από τα δίχτυα τους.
* Τον γιο του, Νίκο, ήρθε να δει αγωνιζόμενο από την Κατερίνη ο άλλοτε αρχηγός του Πιερικού Γιώργος Γκοτζαμανίδης, έχοντας μαζί του τον Τσαριτσανιώτη παλαίμαχο επιθετικό (συμπαίκτη του στην κατερινιώτικη ομάδα κατά το διάστημα 1985-1990) Θανάση Μπασμπανά. Για τον τελευταίο μάλιστα, ο Γιώργος Λόκας επισήμανε ότι αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΛ, ως απόρροια των εξαιρετικών επιδόσεών του στο σκοράρισμα (είχε
αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΛ το 1984 με επίτευξη 58 γκολ).
* Ο προχθεσινός φιλικός αγώνας ήταν για τον Αετό Μακρυχωρίου ο τελευταίος πριν την έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του οποίου θα ταξιδέψει την Κυριακή για το Καναλάκι Πρέβεζας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ισχυρό τοπικό Αχέροντα. Μάλιστα, για την αναμέτρηση αυτή, ο Κώστας Κατσάρας δεν μπορεί να υπολογίζει τον έμπειρο Λάζαρο Κουμπούρα, ο οποίος οφείλει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του στο φινάλε της προηγούμενης περιόδου με αντίπαλο την Α.Ε. Καρίτσας.
* Πρόθεση της Διοίκησης του Αετού ήταν η αποστολή να διανυκτερεύσει στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, αλλά η αδυναμία κάποιων ποδοσφαιριστών του να αναχωρήσουν το Σάββατο θα οδηγήσει -αναγκαστικά- σε αυθημερόν μετακίνηση.
*Τον αγώνα παρακολούθησε από την κερκίδα και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος

 

AEL11b

*Και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας οφείλεται η ηρεμία που έχει φέτος η ΑΕΛ, στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στον πάγκο

AEL5

*Ο μικρός συγκεντρώνει τις μπάλες στο δίχτυ με τη σκέψη όταν μεγαλώσει να στέλνει ο ίδιος την μπάλα, στα... δίχτυα.

AEL8

Καταπληκτικό το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Μάριος Όγκμποε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass