Η ΑΕΛ πήρε έναν... Ηρακλή

*ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ *ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ. ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2021 21:09

Του Σωτ. Κέλλα
Ένας... Ηρακλής προστέθηκε στην ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια ώστε να βοηθήσει τη λαρισινή ομάδα στους αγωνιστικούς της...άθλους και συγκεκριμένα από χθες προστέθηκε στο έμψυχο δυναμικό ο 28χρονος ύψους 1.85 μέσος Ηρακλής Γαρουφαλιάς, που μέχρι το καλοκαίρι έπαιζε

στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τον οποίο αγωνίστηκε στον τελικό του κυπέλλου Κύπρου(στα τελευταία δέκα λεπτά της παράτασης) κόντρα στην Ανόρθωση, με την ομάδα του να χάνει με 2-1. Τον ποδοσφαιριστή σύμφωνα με δημοσιεύματα διεκδικούσαν η Βέροια και η Καλλιθέα.
Ο παίκτης γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1993 στην Αθήνα και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες Σούπερ Λίγκα 1. Συγκεκριμένα πριν πάει στην Κύπρο έπαιξε σε αγώνες πρωταθλήματος στον Ατρόμητο (1 συμμετοχή), Απόλλωνα Σμύρνης (9 συμμετοχές), αλλά κυρίως στον ΠΑΣ Γιάννενα (49 συμμετοχές).
Την καριέρα του ξεκίνησε από τον Αστέρα Μαγούλας (5 συμμετοχές) στη Γ’ Εθνική κατηγορία και μετά στον Φωστήρα (20 συμμετοχές). Συνολικά έκανε 105 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του είναι 200.000 ευρώ και πριν δύο χρόνια είχε φθάσει σε μέγιστη τιμή 500.000 ευρώ.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρεθεί σήμερα στη Λάρισα.
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ
ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΙΑΝ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ
Στο μεταξύ η διοίκηση της ΑΕΛ τις επόμενες μέρες θα κάνει επέκταση του συμβολαίου του Ουρουγουανού Αντριάν Κολομπίνο. Ο Κολομπίνο έχει συμβόλαιο που λήγει το 2023 και η λαρισινή ομάδα θέλει να τον κρατήσει μέχρι το 2025.
Πέρυσι είχε 19 συμμετοχές, ενώ έχει έρθει δύο φορές στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης με την ομάδα του τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς.
ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ
Σήμερα η ΑΕΛ στις 6 μ.μ. θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο Μακρυχώρι με τον τοπικό Αετό που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία στα πλαίσια των πολύ καλών σχέσεων των δύο ομάδων που αποδείχθηκαν και με τη μεταγραφή του Ζησούλη στη λαρισινή ομάδα.
Ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες.
ΠΕΡΙ ΣΤΙΦΛΕΡ
Προσφυγή κατέθεσε ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Μάνουελ Στίφλερ και διεκδικεί ποσό της τάξης των 6.700 ευρώ και αφορά μισθούς, υπόλοιπο δόσης, αλλά και μπόνους που προέβλεπε το συμβόλαιό του με τη θεσσαλική ομάδα. Στη λαρισινή ομάδα υποστηρίζουν ότι ο παίκτης θέλησε να «τιμωρήσει» τη λαρισινή ομάδα που δεν τον κράτησε στη δύναμή της για την ερχόμενη περίοδο, καθώς τη νέα σεζόν δεν μπόρεσε να βρει αξιόλογη ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass