Εκλεισε Κρουμπάλι η ΚΑΕ Λάρισα

Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ/ΣΕΝΤΕΡ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ

Δημοσίευση: 15 Αυγ 2021 21:05

Σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφή με την οποία ενισχύει τη φροντ λάιν της ομάδας προχώρησε η ΚΑΕ Λάρισα.


Ο λόγος για τον Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους «κυανόλευκους» και ανακοινώθηκε επίσημα χθες.
Ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ από την Αμερική-Γκάμπια, επιστρέφει για τρίτη φορά στην Ελλάδα, καθώς στο παρελθόν έχει θητεύσει σε Λαύριο (2015-16) και ΠΑΟΚ (2017-18).
Ο ύψους 2,01 μ. Ουσμάν Κρουμπάλι έχει μεγάλη εμπειρία και πολυετή παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα και η παρουσία του στην ΚΑΕ Λάρισα αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.
Η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα για τον απόφοιτο του Τζόρτζια Στέιτ ήταν η London Leopards (Αγγλία) το 2010. Ακολούθησαν η Den Helder Kings (Ολλανδία) και η Grosuplje (Σλοβενία), όπου αναδείχτηκε MVP του πρωταθλήματος και παράλληλα κορυφαίος σκόρερ και ριμπάουντερ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Legnano Knights (Α2 Ιταλίας), όπου αναδείχτηκε και εκεί MVP στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας 19.2 πόντους και 12 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Το 2015 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ομάδα του Λαυρίου, ακολούθησε η Ιταλική Umana Reyer Venezia, ενώ το 2016 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της VTB United League με τη φανέλα της Astana. Το 2017 έκανε τη δεύτερη επίσκεψή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ακολούθησε η Pistoia Basket 2000 (Ιταλία), ενώ το 2019 έπαιξε στην ESSM Le Portel (Γαλλία) έχοντας 9,2 πόντους και 6,5 ριμπάουντ. Ο τελευταίος του σταθμός πέρυσι ήταν η Ιταλική New Basket Brindisi στην οποία σε 27 παιχνίδια είχε 6,1 πόντους και 4,4 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο, ενώ σε 11 εμφανίσεις στο Basketball Champions League μέτρησε 4,6 πόντους και 4,8 ριμπάουντ σε 16 λεπτά ανά αγώνα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Λάρισα αναφέρει τα εξής: «Καλωσορίζουμε στην ΚΑΕ Λάρισα τον Ousman Krubally! Ο Krubally είναι από την Αμερική-Γκάμπια και παίζει ως Power forward/Center.
Το 2015/16 αγωνίστηκε με το Λαύριο στην Basket League, ενώ τη σεζόν 2017/18 ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ. Το 2019 παίζει στη γαλλική Πορτέλ έχοντας 9,2 πόντους και 6,5 ριμπάουντ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Νιου Μπάσκετ Μπρίντιζι. Καλωσήρθες Ousman!».
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass