Καλοκαιρινός επίλογος για τους Παλαιμάχους ΣΕΠΛ

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ

Δημοσίευση: 15 Αυγ 2021 20:30

Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δράσεις των παλαιμάχων του ΣΕΠΛ με το εορταστικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Ομορφοχωρίου με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Αλμυρού Μαγνησίας.

Στην αναμέτρηση, στην οποία τηρήθηκε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, νικήτρια αναδείχθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 2-1, ωστόσο κερδισμένοι βγήκαν όλοι, καθώς όπως επισημαίνεται από τον ΣΕΠΛ «οι παλαίμαχοι υπηρετούν κατά κύριο λόγο το «ευ αγωνίζεσθαι», επιδιώκουν τη φιλία, και το κοινό καλό μέσα από το ποδόσφαιρο».
Στην προσπάθεια αυτή αρωγοί ήταν ο Σύλλογος της Δόξας Ομορφοχωρίου και ο πρόεδρος Γιώργος Μαξιμιάδης που παραχώρησαν το γήπεδο, ο Δήμος Κιλελέρ και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, η ΕΔ/ΕΠΣΛ για την συμμετοχή διαιτητών στον αγώνα και η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών (Ε.Ο.Δ.Υ.Α) που πρόσφερε για πολλοστή φορά τις υπηρεσίες της.
Τα μέλη του ΣΕΠΛ, αφού ευχήθηκαν καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, ανανέωσαν το ραντεβού τους τον Σεπτέμβριο όπου έχουν προγραμματιστεί νέες δραστηριότητες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass