Εκλεισε Γιαννίτση, ο Απόλλων Λάρισας

ΕΝΩ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2021 20:00

Την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού Μιχάλη Γιαννίτση από τον Άρη ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Παράλληλα στους «κυανόλευκους» επέστρεψε μετά από τρία χρόνια ο τερματοφύλακας Γιάννης Μαντζάρης, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του ο κεντρικός αμυντικός Θοδωρής Λουκάς.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ έχουν ως εξής:
Για τον Μιχάλη Γιαννίτση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον 29χρονο (06/02/1992) κεντρικό αμυντικό Μιχάλη Γιαννίτση για τον επόμενο χρόνο.
Ο δυναμικός στόπερ έχει αγωνιστεί στη Super League με την ομάδα του Άρη έχοντας 29 συμμετοχές και ένα γκολ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πήγε το 2011 και έπαιξε ουσιαστικά τις δύο επόμενες χρονιές από όπου και αποχώρησε όταν ο Άρης υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, λόγω χρεών.
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Καλλιθέα (21 συμμετοχές και 2 γκολ), ενώ έχει παίξει και σε Κισσαμικό (28 συμμετοχές-1 γκολ), Σπάρτη (30 συμμετοχές-1 γκολ), Ηρακλή Θεσσαλονίκης (14 συμμετοχές) και Τρίκαλα με τα οποία και στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Football League το 2019.
Πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου.
Εκ μέρους του οργανισμού του Απόλλωνα Λάρισας, ο γενικός διευθυντής κ. Τάσος Κυριάκος, καλωσόρισε στα γραφεία της ΠΑΕ, τον Μιχάλη Γιαννίτση και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με την «κυανόλευκη» φανέλα στη Super League 2».

mantaris.jpg
*Για τον Γιάννη Μαντζάρη:
«Ο 25χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Μαντζάρης ήρθε σε συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας κ. Παναγιώτη Μαντζανά και επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στον Απόλλωνα Λάρισας.
Θυμίζουμε ότι ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Άρη, ακολούθησε η ΑΠΕ Λαγκαδά και στη συνέχεια επέστρεψε στον Άρη, όταν βρισκόταν στη Football League. Τη σεζόν 2018-19 αγωνιζόταν μαζί μας και ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν στην εξαιρετική πορεία μας, στο πρωτάθλημα όταν και τερματίσαμε ουσιαστικά στη 2η θέση.
Κατόπιν αγωνίστηκε σε Πλατανιά, Διαγόρα Ρόδου και Καλαμάτα.
Τον καλωσορίζουμε και πάλι και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

loukas.jpg
*Για τον Θοδωρή Λουκά:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό Θοδωρή Λουκά και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Η δυναμική του παρουσία και το απαράμιλλο πάθος του, σε προπονήσεις και αγώνες, μας εντυπωσίασαν και του ευχόμαστε με υγεία να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και τη νέα χρονιά».

apoll.jpg

Ηρθαν οι Γάλλοι στη Φιλιππούπολη

Στο γήπεδο Φιλιππούπολης βρέθηκαν χθες οι Abdallah Lemaangr και Jean Marc Tiboue οι οποίοι συμφώνησαν με τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν στη γαλλική Βαλενσιέν. Ο πρώτος είναι 22 ετών αμυντικός χαφ και ο δεύτερος 21 ετών αριστερός μπακ. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η επίσημη παρουσίασή τους από την ΠΑΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass