Τη Δευτέρα η «πρώτη» του Απόλλωνα Λάρισας

*ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2021 20:30
Delgado Delgado

Του Χρήστου ΑρχοντούληΜε την ελπίδα να καλυτερέψουν οι καιρικές συνθήκες και να ...φυσήξει άνεμος αισιοδοξίας, ο Απόλλων Λάρισας ξεκινά την προετοιμασία του για την καινούργια σεζόν, την ερχόμενη Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 18:30, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Ήδη ο νέος τεχνικός Μαρτσέλο Στράτσια με τον συνεργάτη του Βαγγέλη Στουρνάρα και όλους όσοι απαρτίζουν το τεχνικό τιμ, έχουν έτοιμο το πλάνο της προετοιμασίας και αρχίζει πλέον η σκληρή δουλειά, με στόχο η ομάδα να υλοποιήσει τα σχέδιά της, για το πρωτάθλημα της Super League 2.


Κατά τα άλλα σε δύο μεταγραφές και μία ανανέωση προχώρησε ο Απόλλων Λάρισας, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρόνου Πρόδρομου Ποτόσογλου και του 27χρονου Μεξικάνου επιτελικού μέσου Ereven Ivan Hernandez Delgado.
Ανανεώθηκε δε η συνεργασία με τον Francois NGo’o.
Οι τρεις σχετικές ανακοινώσεις, έχουν ως εξής:
ΓΙΑ ΠΟΤΟΣΟΓΛΟΥ
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου δυναμικού αμυντικού χαφ Πρόδρομου Ποτόσογλου.
Ο Πρόδρομος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 30/06/1999 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία των Αμπελοκήπων (2013-2017) όπου έπαιξε και στην πρώτη ομάδα.
Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Υπέρεια, ΠΟΕ, Δωτιέα Αγιάς, Ολυμπιακό Αμπελιάς, ενώ την τελευταία χρονιά ήταν στον Α.Ο. Σελλάνων.
Τη χρονιά που μας πέρασε ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, όντας με τη φανέλα του ΑΟΣ.
Διακρίνεται για τη μεστή παρουσία του, στις θέσεις που αγωνίζεται (αμυντικό χαφ, αλλά και σέντερ μπακ), χρησιμοποιώντας και τα δύο του πόδια εξίσου καλά.
Είναι ένα παιδί που “διψάει” για να δείξει την αξία του στο ποδόσφαιρο, με άριστο χαρακτήρα, στοιχεία που αναμφίβολα θέλουμε για τους παίκτες μας, όλοι στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας».
ΓΙΑ FRANCOIS NGO’O:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον νεαρό διεθνή Καμερουνέζο Francois NGo’o. O NGo’o θεωρείται δίκαια ως ένα αυθεντικό ταλέντο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, κερδίζοντας καταρχήν την εμπιστοσύνη του τεχνικού μας κ. Marcelo Straccia.
Ο NGo’o υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να αποδείξει μέσα στο γήπεδο την αξία του».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ EREVEN IVAN HERNANDEZ DELGADO
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του 27χρονου Μεξικάνου επιτελικού μέσου Ereven Ivan Hernandez Delgado.
Ο Ivan Hernandez έρχεται στη Λάρισα και στον Απόλλωνα από την αργεντίνικη Independiente Rivadavia, δηλαδή την ομάδα που ήταν πριν ο νέος μας προπονητής κ. Marcelo Straccia.
Ο Ivan είναι ένας χαφ με μακρινή πάσα, δυνατό σουτ, ενώ είναι πολύ καλός και στο μαν του μαν.
Μπορεί να παίξει και σαν box to box, αλλά και στα άκρα της επίθεσης, ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει ο προπονητής του.
O Ivan γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1994 στο Μεξικό, από όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Έχει αγωνιστεί στις Dile mis equipos America de Mexico (2000-2014), Morelia de Mexico (2014-2017), lobos Buap (2017-2018), Murcia Espana (2018-2019), Miami FC USA (2018-2019) και φυσικά στην Independiente Rivadavia Argentina (2021)».
*Τους τρεις παίκτες καλωσόρισαν στον Απόλλωνα οι υπεύθυνοι της ομάδας, ευχόμενοι να βοηθήσουν για να υλοποιηθούν οι φετινοί στόχοι.

 

Στα «κυανόλευκα» και ο Ζιάκας
*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
Μεταγραφών συνέχεια χθες το βράδυ για την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η οποία συμπεριέλαβε, στις τάξεις της τον Δημήτρη Ζιάκα. Ο Δημήτρης είναι γιος του παλιού άσου του Απόλλωνα, Τηλέμαχου, έχει γεννηθεί στη Λάρισα πριν 21 χρόνια στις 6 Απριλίου 2000 και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης σαν πλάγιος επιθετικός, χρησιμοποιώντας το αριστερό πόδι. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, στην Ακαδημία του Βουτυρίτσα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις μικρές ηλικιακές ομάδες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς και της ΠΑΕ Α.Ε.Λ.
Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου στη Γ’ Εθνική, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε ανήκε στο ρόστερ της Νίκης Βόλου.
Στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων βρέθηκε με τον μάνατζέρ του Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ενώ την παρουσίασή του έκανε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Τάσος Κυριάκος. Ευχές για τα καλύτερα στον Δημήτρη και να «χτίσει» πανομοιότυπη καριέρα με την «κυανόλευκη» φανέλα, όπως ο πατέρας του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass