Με τα τρόπαια του NBA στην Ακρόπολη

H MHTEΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2021 10:00

ΑΘΗΝΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα για ξεκούραση, με την οικογένειά του, μαζί με τα τρόπαια του NBA, το πρωτάθλημα και το MVP τελικών που κέρδισε ο Έλληνας σταρ.


Και μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να ακύρωσε τη γιορτή στα Σεπόλια, λόγω της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη, ωστόσο πήγε στην Ακρόπολη, μαζί τους αδερφούς του Θανάση και Κώστα, αλλά και τη μητέρα τους. Εκεί, πόζαραν με τα τρόπαια του ΝΒΑ ανά χείρας.
Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο μαζί με την μητέρα τους ήρθαν στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή, κουβαλώντας στις αποσκευές τους το τρόπαιο του NBA! Ενα τρόπαιο που εξαιρετικά σπάνια βγαίνει εκτός ΗΠΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώνει ότι θα πάει παντού, στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου, παντού!
Για την Τρίτη ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού με τους φαν του στο γηπεδάκι στα Σεπόλια από όπου ξεκίνησαν όλα για τον άσσο του NBA, ένα ραντεβού που ωστόσο ακυρώθηκε λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη.
Προχθές το βράδυ, πάντως, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο απόλαυσαν τη βραδιά τους στο εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου διαμένουν στη Βουλιαγμένη, έχοντας φυσικά μαζί τους τα τρόπαια του NBA!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass