Πωλείται ο Νίκολα Γιακιμόφσκι

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ» - ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΑΝ ΧΟΥΣΙΝΟ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2021 21:04

Ο Ναγκί πουλήθηκε, ο Χουσίνο πουλήθηκε και μάλλον τον δρόμο αυτών θα ακολουθήσει και ο Νίκολα Γιακιμόφσκι που σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ μέσω διαρροών τον κοστολογεί 100.000 ευρώ, ενώ του είπε να επιστρέψει σε έναν μήνα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον ποδοσφαιριστή να τον έχει στο στόχαστρο η ΑΕΚ.
Μάλιστα σε χθεσινή ανακοίνωση η ΠΑΕΛ για το θέμα του Γιακιμόφσκι ανέφερε: «Ο μόνος ποδοσφαιριστής πλέον που απουσιάζει από το στάδιο της βασικής προετοιμασίας είναι ο Nikola Jakimovski λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας του πατέρα του και γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκεται στο Κόμο της Ιταλίας, όπου εδρεύει και η οικογενειακή τους επιχείρηση (κοσμηματοπωλείο - χρυσοχοείο)».

 

ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Δύο επιπλέον παίκτες μετράει η ΠΑΕ ΑΕΛ και συγκεκριμένα ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος στην προετοιμασία που γίνεται στο Καρπενήσι, καθώς ο Νικολιάς με τον Κολομπίνο από σήμερα μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, κάτι που ευχαριστεί τον προπονητή.
Για την άφιξη των παικτών η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες: «1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ αναγγέλλει ότι από σήμερα ετέθη στη διάθεση των προπονητών μας και ο επίλεκτος ποδοσφαιριστής μας Αλέξανδρος Νικολιάς. Κατόπιν αυτού αναστέλλεται όλη η διαδικασία της κλήσεώς του σε απολογία και της ενδεχόμενης τιμωρίας του.
2. Στις 15:10 σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα με πτήση από Μαδρίτη φθάνει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο διεθνής Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής μας Adrian Colombino μετά της συζύγου του, εξαιτίας προβλήματος της οποίας και καθυστέρησε.
Τον ποδοσφαιριστή θα παραλάβει από το αεροδρόμιο στην Αθήνα άνθρωπος της ΑΕΛ και το απόγευμα θα είναι στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φραντζέσκος μίλησε στους παίκτες μετά το πρώτο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας. Τους είπε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους και με δεδομένο ότι η προετοιμασία της ομάδας είναι στην αρχή, μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά η εικόνα των «βυσσινί».
Και πρόσθεσε: «Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι…»
Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν αρκετή τακτική, ενώ ίσως κάποιες προθέσεις του ενόψει του κομματιού αυτού δείξει ο τεχνικός στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Πέμπτη στο Καρπενήσι.
Χθες το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις, ενώ σήμερα και αύριο θα γίνουν από μία. Παράλληλα υπάρχει σχεδιασμός, να επισκεφθεί η αποστολή την Ιερά Μονή της Παναγίας Προυσσού.

 

Ο ΧΟΥΣΙΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΑ ΒΟΛΙΒΙΑΝΑ ΜΕΣΑ
Τα βολιβιανά μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολούνται με τη μεταγραφή του Χουσίνο στην πρωτοπόρο ομάδα του βολιβιανού πρωταθλήματος την «The Strongest».
Ο Χουσίνο σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι ένα μεγάλο συναίσθημα, αυτό σημαίνει πολλά για μένα, είμαι ευγνώμων στην ηγεσία του The Strongest που το έκανε αυτό δυνατό. Με γεμίζει ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι εκτιμούν τη δουλειά κάποιου, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι».
“Η ιδέα ήταν να συνεχίσω στην Ευρώπη, αλλά δεν θα μπορούσα να χάσω αυτήν την ευκαιρία, είναι ιδιαίτερο να φτάσω στην «The Strongest».
Μάλιστα σε συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στον παίκτη δόθηκε άδεια από την ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι τον Δεκέμβριο, κάτι που διαψεύστηκε από τη λαρισινή ομάδα από την οποία διέρρευσε ότι ο παίκτης πουλήθηκε 100.000 ευρω που θα δοθούν σε ένα χρόνο περίπου σε δόσεις των 10.000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ αν πουληθεί ο παίκτης έχει δικαίωμα μεταπώλησης 40%.
Πάντως σύμφωνα με τα βολιβιανά μέσα ξέσπασε διαμάχη μεταξύ της τωρινής ομάδας του Χουσίνο και της πρώην του Μπολιβάρ που ζητάει ένα ποσοστό από τη μεταγραφή του.
Στην ΑΕΛ λένε ότι αυτά γίνονται για λόγους εντυπώσεων λόγω της παραδοσιακής διαμάχης των δύο αυτών ομάδων . Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΛ έπαιζε παλαιότερα στο Μπολιβάρ και τώρα θα βρίσκεται στο άλλο μεγάλο κλαμπ της Λα Παζ και της Βολιβίας. “Είναι ωραίο για την καριέρα μου να βρίσκομαι και στους δύο συλλόγους, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στο καλό του The Strongest, στη χαρά των οπαδών, έρχομαι με την όμορφη πίεση να προσθέσω, να κερδίσω τη θέση με ταπεινότητα και θέλω να γίνω πρωταθλητής», είπε.
Τέλος κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο παίκτης είχε προτάσεις εκτός από την Κροατία, από τη Μακάμπι Τελ Αβιβ και την Καραμπάχ.

 

Δεν ανανεώνονται τα συμβόλαια παικτών μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ

Η επιχειρούμενη καταπάτηση των κανονισμών από τις μη αδειοδοτημένες ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2 για να μπορέσουν να ανανεώσουν τα συμβόλαιο ποδοσφαιριστών και να επωφεληθούν εις βάρος των λίγων συνεπών ομάδων έπεσε στο… κενό.
Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις:
Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.
Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.
Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.
Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass