Οι Μιλγουόκι Μπακς επέλεξαν τον Καλαϊτζάκη στο Νο 60

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2021 20:15

Στον δεύτερο γύρο και στο τελευταίο “pick” του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ οι Μιλγουόκι Μπακς επέλεξαν τον Γιώργο Καλαϊτζάκη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο επέλεξε τον 22χρονο Έλληνα γκαρντ που ανήκει στον Παναθηναϊκό, στο Νο 60. Ο Καλαϊτζάκης είναι ο μόνος Έλληνας που επελέγη στο ντραφτ του 2021. Πλέον, οι πρωταθλητές ΝΒΑ κατέχουν τα δικαιώματά του και απομένει να φανεί αν θα κάνει από φέτος το μεγάλο βήμα ο Καλαϊτζάκης για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μετέχοντας στο Summer League ή αν θα παραμείνει στην Ευρώπη για την ερχόμενη σεζόν.
Στο Νο 1 του 75ου ΝΒΑ ντραφτ, οι Ντιτρόιτ Πίστονς επέλεξαν τον 19χρονο πόιντ γκαρντ Κέιντ Κάνινχαμ, στο νούμερο 2 οι Χιούστον Ρόκετς επένδυσαν στον επίσης 19χρονο σούτινγκ γκαρντ Τζέιλεν Γκριν, ενώ στο νούμερο 3, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επέλεξαν τον ταλαντούχο σέντερ Έβαν Μόμπλι.
Στο νούμερο 6 οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ του Αλεξέι Ποκουσέβσκι πήραν τον Αυστραλό πανύψηλο γκαρντ Τζος Γκίντι, ενώ αμέσως μετά οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επέλεξαν τον 18χρονο Αφρικανό φόργουορντ, Τζόναθαν Κουμίνγκα. Οι Ρόκετς πήραν στο νούμερο 16 τον Τούρκο σέντερ Αλπερέν Σενγκούν, δίνοντας δύο μελλοντικές επιλογές πρώτων γύρων στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ γι’ αυτό το pick, ενώ λίγο αργότερα πήραν στο νούμερο 23 και τον Ουσμάν Γκαρούμπα που έχει buy - out τριών εκατομμυρίων για να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass