Επανεξετάζει την περίπτωση Ντουρμισάι η ΑΕΛ

*ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» *ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΙΝΤΟΡΟ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2021 20:00

Την περίπτωση του 24χρονου επιθετικού Φιορίν Ντουρμισάι επανεξετάζει η ΠΑΕ ΑΕΛ, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, τις οποίες και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.


Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής που είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο, θέλει και ο ίδιος να βοηθήσει τους «βυσσινί» για να επιστρέψουν στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και πιθανόν να έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.
Όσον αφορά για τον 24χρονο Αργεντινό επιτελικό μέσο πρώην άσο της Μπόκα Τζούνιορς, Αλέξις Ναχουέλ Μεσιντόρο, απλά μένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Νικολιάς και Γιακιμόφσκι αναμένονται εντός των ημερών, καθώς επίσης και οι Ακούνια, Κολομπίνο και Χουσίνιο που έχουν άδεια και μάλλον θα έρθουν στη Λάρισα την ερχόμενη εβδομάδα.
Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και τις πρώτες αυτές ημέρες οι παίκτες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να συνειδητοποιήσουν πως μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί να έρθουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το απόγευμα στα Δένδρα, αύριο το πρωί και την Κυριακή θα δοθεί στους παίκτες ρεπό, ενώ από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις, μια εβδομάδα πριν αναχωρήσει η ομάδα για το Καρπενήσι.

ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ
Εν τω μεταξύ, ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, όπως όλα δείχνουν, θα προστεθεί στο πρόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΛ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Συγκεκριμένα ΑΕΛ και Πανσερραϊκός βρίσκονται κοντά για να οριστικοποιηθεί το φιλικό, οι δύο ομάδες συζητούν για να καταλήξουν στη μέρα και την ώρα της φιλικής αναμέτρησης που θα γίνει αφού ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «βυσσινί» στο Καρπενήσι. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ έχει ήδη προγραμματίσει δύο φιλικά στην πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας, με τον Εθνικό Άχνας την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και με τα Τρίκαλα το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021. Τέλος στο πρόγραμμα υπάρχει και φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα γίνει πιθανότατα στο Στάδιο Αλκαζάρ την Τετάρτη 25 Αυγούστου, ενώ θα δοθούν και άλλα φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

Τροπολογία για παράταση
*ΕΩΣ ΤΙΣ 31/8 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ Μ.Κ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΕ ΤΗΣ SL2

Παράταση ως τις 31 Αυγούστου, στην προθεσμία για την πιστοποίηση της ολοσχερούς καταβολής του ποσού των 350.000 ευρώ, ως ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο κάθε ΠΑΕ που αιτείται άδειας συμμετοχής στη νέα Super League 2, προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής. Η ρύθμιση αυτή, την οποία είχε αιτηθεί επίσημα η διοργανώτρια αρχή, αφορά μόνο την πιστοποίηση της καταβολής του ελάχιστου Μετοχικού Κεφαλαίου. Κατά τα λοιπά, παρέμεινε η χθεσινή ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων των αιτούντων ΠΑΕ στην ΕΕΑ.
Στην ίδια τροπολογία και μόνο για την προσεχή σεζόν (2021-22), εξαιρούνται της υποχρέωσης προσκομιδής και 2ης εγγυητικής επιστολής οι ΠΑΕ της Super League που δημιουργούν Β’ ομάδες, καθώς δεν έχει ακόμα καθοριστεί από την ΕΠΟ το ακριβές πλαίσιο λειτουργίας τους και υπάρχει αντικειμενική αδυναμία σύνταξης του ειδικού-αυτοτελούς προϋπολογισμού τους. Έτσι, οι Β’ ομάδες θα καλυφθούν από το σύνολο της εγγυητικής επιστολής, η οποία θα κατατεθεί για τη συμμετοχή των ΠΑΕ τους στη μεγάλη κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass