«Εκλεισε» Μεσιντόρο η ΑΕΛ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 24ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΡΩΗΝ ΑΣΟ ΤΗΣ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2021 21:07

Στην υλοποίηση μιας πολύ σημαντικής μεταγραφής προχώρησε η ΑΕΛ. Ο λόγος για τον 24χρονο Αργεντινό αριστεροπόδαρο επιτελικό μέσο πρώην άσο της Μπόκα Τζούνιορς, Αλέξις Ναχουέλ Μεσιντόρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο Παρασκευή στη Λάρισα. Η συμφωνία συνεργασίας θα έχει τριετή διάρκεια. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση από τη «βυσσινί» ΠΑΕ. Επί της ουσίας πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή μεταγραφική κίνηση της ΑΕΛ, καθώς ο Αλέξις Μεσιντόρο είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερες ικανότητες που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Ο Αλέξις Μεσιντόρο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 19 ετών. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Σπορτ Μπόις στη Βολιβία. Ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά στις Κρουζέιρο (Βραζιλία), Ατλέτικο Ταλέρες (Αργεντινή), Σέρο Λάργο (Ουρουγουάη), Εστουδιάντες ντε Μέριδα (Βενεζουέλα) και Πλατένσε (Αργεντινή) στην οποία ανήκει μέχρι σήμερα.

 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Εν τω μεταξύ σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των «βυσσινί» στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων. Εβδομάδα προσαρμογής είναι κυρίως αυτή που διανύουμε και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανέβει η ένταση των προπονήσεων. Το θετικό είναι ότι από την πλευρά των παικτών υπάρχει όρεξη για δουλειά και καλή διάθεση, απόρροια του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας. Οι καιρικές συνθήκες σίγουρα είναι δύσκολες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί κανέναν. Νικολιάς και Γιακιμόφσκι αναμένονται εντός των ημερών, καθώς επίσης και οι Ακούνια, Κολομπίνο και Χουσίνιο που έχουν άδεια.
Χθες το βράδυ, μετά την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον χώρο πολλαπλών δράσεων υγείας «The Medical Project», στην οποία μετείχε το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ, όπου εξετάστηκαν τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.

 

Και δεύτερος Αργεντινός

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, εκτός του Αλέξις Μεσιντόρο, αναμένεται και δεύτερος Αργεντινός στην ΑΕΛ. Το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι 24 χρονών και αγωνίζεται στο κέντρο στις θέσεις 6 και 8.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass