Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2021 20:00

Γενική συνέλευση του Ερμή Αγιάς

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγιάς «Ερμής» τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, στις 9:15 το βράδυ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Αγιά, με θέματα απολογισμό έτους 2020 – 2021 και τροποποίηση καταστατικού.

Καλούνται όλα τα μέλη να παρευρεθούν στη συνέλευση.

 

Εκτακτη Γ.Σ. της Δόξας Ραχούλας

Αύριο Παρασκευή 16 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο γήπεδο Ραχούλας θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξας. Η παρουσία όλων των μελών, αλλά και των φίλων της ομάδας κρίνεται επιβεβλημένη, καθώς θα γίνει συζήτηση για το μέλλον της Δόξας Ραχούλας.

 

Μονακό και Μπασκόνια κόντρα στους «αιώνιους»

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε χθες το αγωνιστικό πρόγραμμα για την περίοδο 2021-2022. Η νέα διοργάνωση άρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου για τον Παναθηναϊκό, με αποστολή στη Γαλλία και την έδρα της Μονακό και μία ημέρα αργότερα (1η Οκτωβρίου) για τον Ολυμπιακό, που θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ την Μπασκόνια.
Το πρώτο ελληνικό «clasico» της φετινής διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ και το δεύτερο στις 17 Μαρτίου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως ακολούθως:
ΠΕΜΠΤΗ 30/9
Mονακό-Παναθηναϊκός
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπάγερν Μονάχου
Αρμάνι Μιλάνο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/10
Ούνικς Καζάν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Φενέρμπαχτσε-Ερυθρός Αστέρας
Βιλερμπάν-Ζαλγκίρις Κάουνας
Ολυμπιακός-Μπασκόνια
Μπαρτσελόνα-Άλμπα Βερολίνου

 

Οριστικά η Νέφτσι Μπακού αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν θα είναι οριστικά η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ντιναμό Τιφλίδας και στο δεύτερο παιχνίδι και με δύο νίκες εξασφάλισε την πρόκρισή της.
Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στις 28 Ιουλίου στην «Balcell Arena» του Αζερμπαϊτζάν.ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η τελευταία «πρόβα» του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα του για τον Β’ γύρο του Champions League με τη Νέφτσι Μπακού (21 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης»), καθώς επικράτησε του Άρη με 3-0 σε φιλικό αγώνα στο Φάληρο, δείχνοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Οι Μαντί Καμαρά (37’), Εμβιλά (42’) και Ραντζέλοβιτς (78’) τα γκολ των «ερυθρόλευκων», καλή εικόνα επιθετικά και απ’ τους «κιτρινόμαυρους» ενόψει του δικού τους αγώνα με την Αστάνα (22 Ιουλίου) για τον Β’ γύρο του Conference League, που είχαν δύο δοκάρια (Σάσα 18’, Γκάμα 30’), αλλά και αρκετά «θέματα» ανασταλτικά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος (46’ Λαλά), Σεμέδο (65’ Μπα), Παπασταθόπουλος (79’ Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (79’ Σουρλής), Μπουχαλάκης (65’ Κουντέ), Μαντί Καμαρά (46’ Αγκιμπού Καμαρά), Ραντζέλοβιτς (79’ Τσούμιτς), Μασούρας (46’ Χασάν), Ελ Αραμπί (65’ Βρουσάι).
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπεναλουάν (83’ λ. τρ. Ασλανίδης), Σάκιτς (90’ Σάλιαρης), Ματίγια (54’ Μπρούνο), Σάσα (70’ Χαΐροβιτς), Μαντσίνι (70’ Μάνος), Ματέο Γκαρσία (70’ Γκάνεα), Μπρούνο Γκάμα (54’ Μήτρογλου), Μπερτόλιο (54’ Τζέγκο).

 

Το γκολ του Σικ ψηφίστηκε το καλύτερο στο EURO 2020

Το απίστευτο τέρμα που σημείωσε ο επιθετικός της Τσεχίας, Πάτρικ Σικ, στον αγώνα του Euro 2020 με τη Σκωτία, σκοράροντας σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, ψηφίστηκε ως το καλύτερο τέρμα της διοργάνωσης, όπως ενημέρωσε η UEFA.
Έχοντας δει τον γκολκίπερ της Σκωτίας Ντέιβιντ Μάρσαλ μακριά απ’ την εστία του, ο Σικ εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό και φαλτσαριστό σουτ, που κατέληξε στο βάθος της εστίας του παρά την απέλπιδα προσπάθεια του πολύπειρου τερματοφύλακα για να αποτρέψει το... μοιραίο.
Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν -που ισοβάθμησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ- σκόραρε από τα 45,5 μέτρα, σημειώνοντας το πιο μακρινό γκολ που έχει καταγραφεί ποτέ σε Euro.
Το τέρμα του Σικ ψήφισαν περίπου 800.000 άνθρωποι, ενώ δεύτερο αναδείχθηκε το εξαιρετικό γκολ του Πολ Πογκμπά στον αγώνα με την Ελβετία για τη φάση των «16». Στην τρίτη θέση ψηφίστηκε το υπέροχο γκολ που πέτυχε με το εξωτερικό φάλτσο ο Λούκα Μόντριτς της Κροατίας στο ματς με τους Σκωτσέζους για την 3η αγωνιστική των ομίλων.

 

Μέσι: Συμφώνησε σε 50% μείωση αποδοχών!

ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι μένει οριστικά στο... σπίτι του! Μετά από εξαντλητικές διαπραγματεύσεις, η πλευρά του Αργεντινού σούπερ σταρ και η Μπαρτσελόνα έφτασαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, που τυπικά έχει ολοκληρωθεί από τις 30 Ιουνίου. Παρότι απομένουν αρκετά διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία θα αναλάβουν οι δικηγόροι, το πλαίσιο της συμφωνίας διέρρευσε στα ισπανικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει νέο πενταετές συμβόλαιο για τον 34χρονο άσο, που δέχθηκε μείωση αποδοχών κατά 50%. Με τον τρόπο αυτόν, ο Μέσι συνεισφέρει στην αντιμετώπιση των οξύτατων οικονομικών προβλημάτων των «μπλαουγκράνα» και ταυτόχρονα δίνει ευελιξία στη διοίκηση για να ενισχύσει την ομάδα και να δώσει τη δυνατότητα στον ίδιο να διεκδικήσει κι άλλους τίτλους στη «δύση» της καριέρας του.
Σημειώνεται ότι το πενταετές συμβόλαιο δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι ο «Λεό» θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως το 2026 στην Μπαρτσελόνα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξει για 2-3 χρόνια ακόμα και στη συνέχεια να αναλάβει ρόλο πρεσβευτή του συλλόγου, πιθανώς στις ΗΠΑ.

 

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις
19:30, COSMOTE SPORT 6 HD, ATP 500 2021, Hamburg European Open
21:30, COSMOTE SPORT 1 HD, ΑΕΚ - Απόλλων Λεμεσού, Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2021
01:15, COSMOTE SPORT 8 HD, Σάντος Σάο Πάολο – Ιντεπεντιέντε, Copa Sudamericana 2021
03:30, COSMOTE SPORT 7 HD, Νασιονάλ – Πενιαρόλ, Copa Sudamericana 2021
03:30, COSMOTE SPORT 3 HD, Ολίμπια – Ιντερνασιονάλ, Copa Libertadores 2021

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass