ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΜΑΪΝΤΣ ΜΕ 3-1 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

Αστέρας... ευρωπαϊκός

* ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2014 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:23

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε πανηγυρική πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς επιβλήθηκε χθες 3-1 της Μάιντς στο γήπεδο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», στον αγώνα ρεβάνς για τον Γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, και ανέτρεψε την ήττα του με 1-0 στη Γερμανία. Ο Ντε Μπλάσις άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες στο 30΄, ο Κου ισοφάρισε στο 39΄, αλλά με δύο γκολ του Μάσα στο 68΄ και στο 86΄ οι Αρκάδες έφτασαν στον θρίαμβο και σήμερα το μεσημέρι θα είναι παρόντες στη Νιόν, για την κλήρωση των πλέι-οφ.

Διαιτητής: Σερζ Γκουμιενί (Βέλγιο)

Κίτρινες: Παντελιάδης, Μάσα, Λούι - Μπαουμγκάρντλινγκερ, Νοβέσκι, Μόριτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης (83΄ Σανκαρέ), Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Μουνάφο (59΄ Μπακασέτας), Ρόλε, Κουρμπέλης, Μάσα, Μπαντιμπανγκά (29΄ Ουσέρο), Ντε Μπλάσις

ΜΑΪΝΤΣ (Κάσπερ Χιούλμαντ): Κάριους, Νοβέσκι, Γκάις, Μπελ, Μπροζίνσκι, Παρκ (74΄ Ντίας), Μόριτς, Μάλι (85΄ Σότο), Κου (69΄ Χάρα), Μπαουμγκάρντλινγκερ, Οκαζάκι.

* Ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, η FK Σαράγεβο προκρίθηκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ σε βάρος του Ατρομήτου, καθώς πήρε τη νίκη με 3-1 στην παράταση και ενώ είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα στη Βοσνία με 2-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Οι Ντούλιεβιτς (24΄) και Μπιλμπίγια (80΄, 105΄) σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, ενώ για την ομάδα του Περιστερίου σκόραρε ο Ταυλαρίδης στο 86΄.

Διαιτητής: Αρνολντ Χάντερ (Β.Ιρλανδία)

Κίτρινες: Μπρίτο, Καραμάνος, Τάτος - Τατομίροβιτς, Ντούποβατς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Νάστος (66΄ Ναπολεόνι), Μπρίτο (75΄ Μπάλλας), Δημούτσος, Πίτου, Καραμάνος, Φάμπιο (46΄ Τάτος)

FK ΣΑΡΑΓΕΒΟ (Τζέναν Ούσκουπλιτς): Μπάντοβιτς, Μπάριτς (99΄ Πρότιτς), Ντούποβατς, Πουτζιγκάτσα, Τατομίροβιτς, Στόιτσεφ, Τσίμιροτ, Ντούλιεβιτς, Ράντοβατς (68΄ Κοβάσεβιτς), Όκιτς (68΄ Μπιλμπίγια), Βελκόσκι

 

 

 

 

 

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass