Ο Δημήτρης Πινακάς στον Ολυμπιακό αντί 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ 15%, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2021 21:10

Ο 20χρονος Δημήτρης Πινακάς από χθες το βράδυ ανήκει στον Ολυμπιακό, καθώς παραχωρήθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας αντί του ποσού του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Παράλληλα η Πειραϊκή ομάδα θα παραχωρήσει και δύο παίκτες στην ΑΕΛ με μακροχρόνιο δανεισμό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ περίμενε μέχρι χθες πρόταση από τον μάνατζερ του παίκτη, η οποία δεν ήρθε και με δεσμευτική τη χθεσινή ημερομηνία δόθηκε στον Ολυμπιακό.
Ο Δημήτρης Πινακάς γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2001 και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε μία εντός έδρας νίκη με 4-1 εναντίον του Ηρόδοτου, στις 30 Οκτωβρίου 2018. Τη σεζόν 2019-2020, έκανε συνολικά 9 εμφανίσεις, όπου είχε θετική εντύπωση. Στις 29 Ιουλίου 2020 υπέγραψε ένα νέο τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, έως το καλοκαίρι του 2023.
Με την ΑΕΛ φέτος έκανε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 7 τέρματα. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, σημείωσε το πρώτο του γκολ, σκοράροντας λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στην ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Στις 31 Οκτωβρίου 2020, σκόραρε με πέναλτι στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, ανοίγοντας το σκορ στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον του ΝΠΣ Βόλου. Τέσσερις μέρες αργότερα, σημείωσε δύο γκολ, στη νίκη με 2-1 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, την πρώτη νίκη της σεζόν. Στις 4 Ιανουαρίου 2021 σημείωσε το γκολ της ομάδας του απέναντι στην εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.
Ο Πινακάς έχει αγωνιστεί τρεις φορές με την Εθνική Ελλάδας, δύο με την U21 και μία με την U18.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass