Τέλος του μηνός αναμένεται στη Λάρισα ο Μ.Σ. Στράτσια

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2021 21:10

Οι εξελίξεις σχετικά με το θέμα της πολυσυζητημένης αναδιάρθρωσης των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, η οποία προβλέπεται στο νέο σχέδιο νόμου, θα καθορίσουν τις κινήσεις που θα γίνουν στον Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» τα μέλη της διοίκησης βρίσκονται σε θέση «stand by», παρακολουθώντας διαρκώς τα τεκταινόμενα στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα, εάν θα αλλάξει κάτι με τη Super League 2 και ποια θα είναι η μορφή που θα έχει το νέο πρωτάθλημα. Το πιθανότερο όπως εκτιμούν στη λαρισινή ΠΑΕ είναι να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν, δηλαδή να μη σημειωθεί καμία ουσιαστική τροποποίηση. Όπως και να ‘χει πάντως, όταν ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και προσδιοριστεί αφενός η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος και αφετέρου το τι θα ισχύσει τη νέα σεζόν, θα ξεκινήσουν αυτόματα οι ενέργειες για τη δημιουργία της νέας ομάδας, ήτοι ο καθορισμός της έναρξης της προετοιμασίας που θα είναι τουλάχιστον 40 ημέρες νωρίτερα, οι απαιτούμενες μεταγραφικές κινήσεις ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις της νέας χρονιάς (ανάλογα με τη μορφή του νέου πρωταθλήματος), οι ανανεώσεις συμβολαίων, οι αποδεσμεύσεις κ.λπ.
Ήδη οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα Λάρισας έχουν προχωρήσει στην πρώτη ουσιαστική κίνηση που αφορά στον νέο τεχνικό. Πρόκειται για τον 54χρονο Αργεντινό Μαρτσέλο Σέρτζιο Στράτσια, με τον οποίο οι «κυανόλευκοι» έχουν έρθει αρχικά σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να κλείσει οριστικά το θέμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μαρτσέλο Σέρτζιο Στράτσια αναμένεται στη Λάρισα το τελευταίο δεκαήμερο του μηνός. Οι δυσκολίες που παρατηρούνται στις αεροπορικές μετακινήσεις κυρίως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, καθυστέρησαν την έλευση του Αργεντινού τεχνικού στη Λάρισα, η οποία υπό άλλες συνθήκες θα είχε πραγματοποιηθεί ήδη. Στη συνάντηση του Μαρτσέλο Σέρτζιο Στράτσια με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ θα συζητηθούν διεξοδικά οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να κλείσει οριστικά η συμφωνία συνεργασίας των δύο πλευρών. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όλα δείχνουν ότι δεν υφίσταται κάποιο πρόβλημα.
Από κει και πέρα ήδη στον Απόλλωνα Λάρισας έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ποιοι θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.
Όπως όλα δείχνουν, στις προθέσεις της διοίκησης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ είναι να ανανεωθεί σε πρώτη φάση η συνεργασία με τους Λαρισαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και με κάποιους Έλληνες.
Οι Αστράς, Σκούπρας, Μπαλογιάννης, Γεωργακόπουλος, Καμπέρης, Χατζής, Λουκάς, Τασιούλης, Λίταινας και Γκουντρουμπής θα διατηρηθούν στο ρόστερ του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ ο Βαγγέλης Μόρας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τους «κυανόλευκους». Από κει και πέρα Σέχου και Μπάμπης (ο τελευταίος εξετάζει πρόταση από το εξωτερικό) κατά πάσα πιθανότητα θα αποχαιρετήσουν τη λαρισινή ομάδα, για τον Γκόλια υπάρχει ένα ερωτηματικό και σίγουρα οι συζητήσεις θα καθορίσουν τις εξελίξεις, όπως επίσης ερωτηματικό αποτελεί και η περίπτωση του Μπάλλα, ο οποίος φαίνεται να εξετάζει πρόταση από ομάδα της Σλοβενίας. Σε ό,τι αφορά τους Αθανασιάδη, N’Goo και Da Campo πρόθεση της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασία και τη νέα σεζόν. Ειδικά για τον Αθανασιάδη, εάν δεν φύγει σε ομάδα του εξωτερικού, η περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας είναι πολύ πιθανή, καθώς και ο ίδιος βλέπει μία τέτοια εξέλιξη με θετικό μάτι.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass