«Βυσσινί» μάζωξη με ευχές στον Τάκη Παραφέστα…

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2021 21:15

Η ΑΕΛ είναι δεδομένο ότι στα 57 χρόνια ιστορίας της έχει ντύσει στα «βυσσινί» πολλούς παίκτες, αλλά σίγουρα οι Λαρισαίοι είναι αυτοί που κρατάνε τα σκήπτρα και μεταλαμπαδεύουν το όραμα στα νέα παιδιά να αγωνιστούν στην ΑΕΛ.


Προχθές έγινε μια «βυσσινί» μάζωξη, τυχαία δεν νομίζουμε, στην οποία παρευρέθηκαν μαζί με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ Τάκη Παραφέστα και ορισμένοι παλαίμαχοι παίκτες, όπως ο Κώστας Κολομητρούσης, ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο Γιάννης Λόης, ο Δημήτρης Αβραμούλης, ο Βρασίδας Κοντοθανάσης και ο Βαγγέλης Κώτσιος. Ο τελευταίος μάλιστα πρόσφερε μία τούρτα στον Τάκη Παραφέστα γράφοντας: «Τάκη μαζί στην Α’ εθνική. ΑΕΛ».
Συνδαιτυμόνες ήταν ακόμα ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας Γιάννης Δραγατσίκης, ο προπονητής της Δόξας Βλαχογιαννίου Φακίτσας Νίκος, οι νεαροί παίκτες Γιαννακόπουλος Θανάσης (Μακρυχώρι), Νάστας Απόστολος (Φαλανιακός), Ζαφειρίου Σπύρος (Ηρακλής Λάρισας), Κουρούμαλος Μιχάλης (Στεφανοβίκειο), ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕ Τυρνάβου Χρήστος Ντριγκόγιας και ο κωπηλάτης Κώστας Χριστομάνος.
Δεν γνωρίζουμε αν κάποιοι από τους παρισταμένους θα πάρουν κάποιον ρόλο στην ομάδα, αλλά είναι γεγονός ότι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αρχίζουν «βυσσινί» συναντήσεις και ιδιαίτερα μεταξύ ατόμων που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, κυρίως αυτών που ζούνε στη Λάρισα.
«Μεταξύ τυρού και αχλαδιού» στο δείπνο που έγινε στη Φαλάνη στην ταβέρνα του Αντάμαλη (το μόνιμο εβδομαδιαίο στέκι της πρωταθλήτριας ΑΕΛ), η συζήτηση ήταν έντονη για την ομάδα, το επίπεδο των παικτών, την αξία τους και αντάλλαξαν απόψεις.
Σημαντικός προβληματισμός υπάρχει από το γεγονός ότι θα γίνει το πρωτάθλημα σε δύο ομίλους και για το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός, ενώ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τη συμμετοχή των Β ομάδων των θεωρητικά μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου λέγοντας ότι μπορεί να παίξουν ρόλο ρυθμιστή σε ανόδους.
Ειπώθηκε ότι αν ανέβει μια ομάδα και το πρωτάθλημα χάσει νωρίς το ενδιαφέρον, τότε θα γίνει στο Στοίχημα πάρτυ.
Τέλος, θεωρούν αδιανόητο να μην γνωρίζουν την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος… Η ουσία είναι ότι τέτοιες συναντήσεις θα γίνουν φέτος πολλές και ίσως φέρουν νέα δεδομένα στην ομάδα...

 

ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Η επεξεργασία του αθλητικού νομοσχεδίου που αφορά τη συγχώνευση Super League 2 και Football League θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα με την ακρόαση φορέων από την επιτροπή Μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής. Μεταξύ άλλων θα κληθούν εκπρόσωποι της ΕΠΟ, των Super League 1 και 2, της Διαρκούς Επιτροπής Αθλητικής Βίας, της ΕΛΑΣ-Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας, της πλατφόρμας ΠΕΛΟΠΑΣ, του ΠΣΑΠ, των συνδέσμων αμειβομένων καλαθοσφαιριστών, ποδοσφαιριστών και πετοσφαιριστών, κ.ά. Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής την προσεχή Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass