Αλλάζουν πολλά στην ΑΕΛ

*ΜΕ ΣΤΟΧΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1 *ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2021 21:15

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα δρομολογούνται στην ΑΕΛ, με σκοπό η ομάδα να επανέλθει την καινούργια σεζόν στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι «βυσσινί» θέλουν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο, που να μάχεται σε όλα τα παιχνίδια, διεκδικώντας θετικά αποτελέσματα και να αγωνίζονται στο ρόστερ, κυρίως παιδιά από τον κάμπο.


Κατά πόσο είναι εφικτό αυτό για να πετύχει θα το δείξει ο χρόνος και η σωστή διαχείριση που πρέπει να κάνουν ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος με τους συνεργάτες του Μιχάλη Ζιώγα, Κώστα Μαντζιώκα, Βαγγέλη Τσότσα και τους τελευταία …. μεταγραφέντες, Ηλία Κώτσιο, Τάκη Παραφέστα.
Σήμερα αναμένεται να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα ο προπονητής της ΑΕΛ και θα γίνει ευρεία σύσκεψη για να οργανωθούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό, τόσο η πρώτη ομάδα όσο και τα τμήματα υποδομής.

ΠΙΝΑΚΑΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Εν τω μεταξύ, τον Δημήτρη Πινακά επέλεξε το κοινό ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ για τη σεζόν 2020-2021. Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός στη σχετική ψηφοφορία που έκανε η Super League συγκέντρωσε το 35,49%, με τους Ακούνια και Ντουρμισάι να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.
Η Super League ανακοίνωσε λοιπόν τα αποτελέσματα, των τριών πρώτων ποδοσφαιριστών σε ψήφους, του διαγωνισμού MEN Player of the Club της ΑΕΛ.
1/ Δ.    Πινακάς    35,49%
2/ Μ.    Ακούνια    16,96%
3/ Φ.    Ντουρμισάι    11,61%Δ.Σ.

Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2
Διοικητικό συμβούλιο προγραμμάτισε για αύριο Πέμπτη (03/06, 13.00) η Super League 2. Και μεταξύ άλλων τα μέλη της θα συζητήσουν σχετικά με το προγραμματισμό της νέας περιόδου και την ημερομηνία έναρξης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Αγωνιστικά θέματα.
2. Προγραμματισμός αγωνιστικής περιόδου 2021-22.
3. Διάφορα Θέματα.
Η διοργανώτρια αρχή επικύρωσε τη βαθμολογία και για τις θέσεις 9-12 έπειτα από την απόρριψη της ένστασης του Καραϊσκάκη Άρτας κατά της Δόξας Δράμας.

papageorg.jpg

Ανακοίνωσε Παπαγεωργίου η ΑΕΛ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες το βράδυ την απόκτηση για τα επόμενα τρία χρόνια του αμυντικού μέσου της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Παπαγεωργίου Κωνσταντίνου. Οι μεταγραφές των «βυσσινί» με παίκτες που επιθυμούν να έρθουν στη Λάρισα θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass