Απόλλων Λάρισας: Ο Μαρτσέλο Σέρτζιο προ των πυλών

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ – ΕΙΝΑΙ 54 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2021 21:16

Η σχέση του Απόλλωνα Λάρισας με τη Λατινική Αμερική κρατά εδώ και πολλά χρόνια. Αρκετοί παίκτες από Βραζιλία και Αργεντινή, αλλά και πρόσωπα που επάνδρωσαν το προπονητικό τιμ, όπως ο αείμνηστος Οράσιο Μοράλες έχουν θητεύσει στους «κυανόλευκους».

Η παράδοση αυτή φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος τεχνικός της λαρισινής ομάδας θα είναι Αργεντινός. Πρόκειται για τον Μαρτσέλο Σέρτζιο, 54 ετών, με θητεία στο προπονητικό τιμ της Εθνικής Αργεντινής ως βοηθός προπονητής και στην Ιντεπεντιέντε, ο οποίος είναι ο υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας και ο άνθρωπος που θα καλύψει το κενό του Κώστα Φραντζέσκου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα -εκτός απροόπτου- αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος. Η παρουσία του νέου προπονητή στη Φιλιππούπολη θα σηματοδοτήσει την έναρξη του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Super League 2.
Από κει και πέρα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν.
Όπως όλα δείχνουν, στις προθέσεις της διοίκησης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ είναι να ανανεωθεί σε πρώτη φάση η συνεργασία με τους Λαρισαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και με κάποιους Έλληνες.
Ο Σέχου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον Απόλλωνα Λάρισας, όπως επίσης και ο Μπάμπης, ο οποίος εξετάζει προτάσεις από το εξωτερικό. Για τον Γκόλια υπάρχει ερωτηματικό και σίγουρα οι συζητήσεις θα καθορίσουν τις εξελίξεις, όπως επίσης ερωτηματικό αποτελεί και η περίπτωση του Μπάλλα, ο οποίος φαίνεται να εξετάζει πρόταση από ομάδα της Σλοβενίας. Αμφίβολο είναι αν θα παίξει και τη νέα σεζόν στους «κυανόλευκους» ο Βαγγέλης Μόρας, ενώ σε ό,τι αφορά τους Αθανασιάδη, N’Goo και Da Campo πρόθεση της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασία και τη νέα σεζόν. Από κει και πέρα οι Αστράς, Σκούπρας, Μπαλογιάννης, Γεωργακόπουλος, Καμπέρης, Χατζής, Λουκάς, Τασιούλης, Λίταινας και Γκουντρουμπής θα διατηρηθούν στο ρόστερ των «κυανολεύκων».
Πάντως αυτό που προέχει για τους υπεύθυνους του Απόλλωνα Λάρισας είναι να ολοκληρωθεί σύντομα και με επιτυχία το θέμα του προπονητή για να πάρουν τη σκυτάλη τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό και το «χτίσιμο» της νέας ομάδας.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass