Τα «κλειδιά» της ΠΑΕ ΑΕΛ στον Τάκη Παραφέστα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2021 21:05

Τα «κλειδιά» της ΠΑΕ ΑΕΛ δόθηκαν χθες από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στον Τάκη Παραφέστα.

Ο παλαίμαχος παίκτης, κυπελλούχος Ελλάδας 1985, πρώην προπονητής και πρόεδρος των παλαιμάχων της λαρισινής ομάδας από δω και πέρα θα έχει το γενικό πρόσταγμα στην ομάδα αναλαμβάνοντας τη θέση του γενικού διευθυντή.
Η ανάληψη της θέσης έγινε με την ακόλουθη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ: «1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι Γενικός Διευθυντής όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ (επαγγελματική ομάδα, Κ19, Κ17) αναλαμβάνει ο ιστορικός αρχηγός της μεγάλης ποδοσφαιρικής ΑΕΛ και πρόεδρος των παλαιμάχων κ. Τάκης Παραφέστας.
2. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι επιλογές του κ. Παραφέστα των ομάδων Κ (προπονητές-γυμναστών) και των νέων προσώπων που θα στελεχώσουν το Δ.Σ. της εταιρείας, αλλά και στον κρίσιμο τομέα των δημοσίων σχέσεων και του τμήματος marketing που χηρεύει εδώ και 5 χρόνια».
Τι να πρωτοθυμηθούμε από τον Τάκη Παραφέστα… Σαν παίκτης της ΑΕΛ 390 συμμετοχές 11 γκολ, τρία χρόνια στη Β’ Εθνική και εννέα χρόνια στην Α’ Εθνική. Άνοδος με την ΑΕΛ στην Α’ Εθνική και κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας το 1985.
Σαν προπονητής συνεργάτης των Μπόχινεκ, Αλέφαντου, Μπόνεφ, Διαμαντόπουλου, Λιτσάνιν που όταν έφυγε ο τελευταίος ανέλαβε στον δεύτερο γύρο την τεχνική ηγεσία της ομάδας με συνεργάτες τους Αλεξούλη και Πλίτση και τον Τσιτρούλη ως γυμναστή. Ξαναδούλεψε πάλι στην ΑΕΛ (Γ’ Εθνική) την περίοδο 2002 – 2003 σαν γενικός αρχηγός με προπονητές τους Μοράλες και Καμάκα, αναλαμβάνοντας για ακόμα μια φορά τα ηνία της ομάδας, δύο μήνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας τότε να την κρατήσει στην κατηγορία. Την επόμενη σεζόν 2003-2004 παρέμεινε μαζί με τον Καμάκα προπονητής στην ΑΕΛ, επαναφέροντάς τη στη Β’ Εθνική.
Ο Τάκης Παραφέστας πάντα ήταν κοντά στην ομάδα ανεξαρτήτου διοίκησης και πορείας αυτής, αφού θεωρεί ότι η ΑΕΛ είναι διαχρονική αξία για την πόλη της Λάρισας και όλοι με γνώμονα την αγάπη για την ομάδα πρέπει να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους.

 

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της ΑΕΛ αποτελεί, ο Παναγιώτης Συμελίδης. Ο Συμελίδης είναι 29 χρονών, γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1992 στο Βατερό και παίζει στην αριστερή πλευρά.
Ο Συμελίδης ξεκίνησε να διαγράφει την πορεία του από τον Εθνικό Βατερού και έκτοτε είχε σταθερά ανοδική τροχιά: Τηλυκράτης Λευκάδας, Ερμιονίδα, Αγροτικός Αστέρας, Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Πόντου, Τρίκαλα. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα του Λεβαδειακού στη Super League 2 και έχει 41 συμμετοχές πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Τελευταίο γκoλ πέτυχε στις 9 Μαΐου κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου (4-0).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass