Κρίσιμα παιχνίδια για τις λαρισινές ομάδες

*ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ (17:00) *ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΟΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟ *«ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2021 15:30

Με αδιάπτωτο το ενδιαφέρον συνεχίζονται σήμερα οι μάχες στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της διοργάνωσης (17:00). Για τις λαρισινές ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία, οι σημερινές αναμετρήσεις έχουν καθοριστική σημασία, καθώς οποιαδήποτε απώλεια βαθμού ή βαθμών, αφενός θα δυσκολέψει κατά πολύ την κατάσταση και αφετέρου -σε κάποιες άλλες περιπτώσεις- μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική.


Το γεγονός ότι ο Α.Ο. Σελλάνων δεν αγωνίζεται καθώς έχει το ρεπό του, ενώ ο Ερμής Αμυνταίου δοκιμάζεται στην Καρδίτσα κόντρα στην πρωτοπόρο Αναγέννηση και μόνο εκ θαύματος μπορεί να αποφύγει την ήττα, αφού οι γηπεδούχοι διεκδικούν την άνοδο, είναι δύο στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη, καθώς θα επηρεάσουν σημαντικά τις εξελίξεις και αφορούν άμεσα τις ομάδες της Λάρισας και την προσπάθειά τους να κερδίσουν το στοίχημα της παραμονής.
Ο Αετός Μακρυχωρίου υποδέχεται τα Μετέωρα και είναι το φαβορί απέναντι σε έναν αντίπαλο που ουσιαστικά έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία. Για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα ο ένας βαθμός μπορεί να αποδειχθεί υπεραρκετός για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής, ωστόσο αυτό που θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι να κερδίσουν και τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος, προκειμένου να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.
Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Ηρακλής Λάρισας που αντιμετωπίζει τον Π.Ο. Φήκης, με τον οποίο ισοβαθμεί στον βαθμολογικό πίνακα. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Χρήστου Χατζηλιάδη θέλει πάση θυσία τη νίκη για να βρεθεί αγκαλιά με την παραμονή σ’ ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι αφού τον ίδιο ακριβώς στόχο έχουν και οι γηπεδούχοι.
Κόντρα στην Α.Ε. Καρίτσας που διεκδικεί την άνοδο στη Football League θα βρεθεί στην Ελασσόνα ο ΠΟΕ. Τα περιθώρια απώλειας βαθμών έχουν στενέψει επικίνδυνα για την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα που κυνηγά διακαώς το τρίποντο απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο στην προσπάθειά της να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς τη σωτηρία.
Τέλος, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Δία Δίου, παίζοντας ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Νίκου Φώλλα που θέλει να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Α.Ο. Σελλάνων, αλλά και το πιθανό στραβοπάτημα του Ερμή Αμυνταίου στην Καρδίτσα για να πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού και να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας που έχει.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)
Ατρόμητος Παλαμά-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου
Π.Ο. Φήκης-Ηρακλής Λάρισας
Π.Ο. Ελασσόνας-Α.Ε. Καρίτσας
Δίας Δίου-Οικονόμος Τσαριτσάνης
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ερμής Αμυνταίου
Φ.Σ. Κοζάνη-Μακεδονικός Φούφας
Αετός Μακρυχωρίου-Α.Σ. Μετέωρα
Ρεπό: Α.Ο. Σελλάνων.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αναγέννηση Κ. 31-4-4 29
Α.Ε. Καρίτσας 23-3 29
Κεραμίδι* 14-14 22
Ατρόμητος Παλαμά* 13-10 19
Αετός Μακρυχωρίου 17-8 18
Ηρακλής Λαρ. 20-11 17
Π.Ο. Φήκης 16-10 17
Κοζάνη 12-13 16
Π.Ο. Ελασσόνας 12-13 13
.....................................................
Α.Ο. Σελλάνων* 10-14 13
Ερμής Αμυνταίου 9-24 12
Δίας Δίου 8-17 10
Οικονόμος 10-21 8
Μετέωρα 6-17 7
Μακεδονικός Φούφας 6-28 3
* Με αστερίσκο οι ομάδες που δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass