Κρίμα για τον Π.Ο.Ε.

*Εχασε άδικα στο Αμύνταιο με 1-0

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2021 20:15

Ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε χθες το απόγευμα τον Π.Ο. Ελασσόνας, ο οποίος ήταν μεν ανώτερος από τον αντίπαλό του, όμως έχασε τελικά στο Αμύνταιο με 1-0.


Αποτέλεσμα που τον αδικεί κατάφωρα, καθώς είχε δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσει με την ίδια αισιοδοξία τη μάχη της σωτηρίας.
Οι γηπεδούχοι χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε στο 85’ ο Φιλίππου, «έκλεψαν» τη νίκη από τους Ελασσονίτες, που είχαν επιπλέον δύο δοκάρια με τους Αθανασούλη και Καραγκούνη, ενώ από το 60’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πεπκολάι.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πολυχρονίου Βασίλειος, που είχε συνεργάτες τους κ. Σιδερίδη Χρήστο, Δημητριάδη Λάζαρο, όλοι από την Ένωση Καστοριάς.
Π.Ο.Ε. (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος (25’ λ.τ. Γκουτζουρέλας), Λαγός, Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι (58’ Αθανασούλης), Φουρκιώτης (70’ Καραμούλας), Γκαμπέτας, Μουστάκας (58’ Λαζαρίδης), Πεπκολάι, Ματούλας (70’ Μπούσιας), Καραγκούνης.
* Στην αρχή του αγώνα τιμήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής για την προσφορά του στον τοπικό σύλλογο Μάκης Βουνοτρυπίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass