Τα επεισόδια «έκλεψαν» τη δόξα από τους θετικούς πρωταγωνιστές

ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2021 20:40

Τα επεισόδια που συνέβησαν στις καθυστερήσεις του αγώνα της Τσαριτσάνης ανάμεσα στον Οικονόμο και τον Α.Ο. Σελλάνων, κυριάρχησαν -όπως ήταν λογικό να συμβεί- στις συζητήσεις όσων ασχολούνται με τα τεκταινόμενα του 3ου ομίλου, «κλέβοντας» τη δόξα από τους θετικούς πρωταγωνιστές.

Η αλήθεια είναι ότι τίποτε δεν προϊδέαζε για τη θλιβερή αυτή εξέλιξη προχθές στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» και μάλιστα στο γήπεδο βρέθηκαν για να απολαύσουν ποδόσφαιρο προσωπικότητες του χώρου, ελκυόμενες από το νεαρό της ηλικίας αρκετών παικτών.
Το «παρών» έδωσαν ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Κώστας Φραντζέσκος, συνοδευόμενος από τον άλλοτε συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ και νυν επίσης προπονητή Δημήτρη Καπετανόπουλο, όπως και ο παλαίμαχος της ΑΕΚ Χρήστος Κωστής που πλέον ασχολείται με την ανίχνευση ταλέντων για λογαριασμό της ομάδας του (φωτ.). Όλοι τους είχαν επικοινωνήσει με τον προπονητή του Οικονόμου Νίκο Φώλλα για την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα αυτόν, στον οποίο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με επτά «μικρούς» (σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του κανονισμού, γεννηθέντες το 2000 και νεότεροι), με τους 16χρονους Νέστορα Δραχαλίβα και Βασίλη Αρσένη να βρίσκονται -εύλογα- στο επίκεντρο της προσοχής τους. Δυστυχώς, όμως, η εικόνα του τραυματία γενικού αρχηγού του Οικονόμου να μεταφέρεται με φορείο (μία ώρα μετά τη λήξη των επεισοδίων) ήταν πολύ «δυνατή» και επισκίασε πολλές θετικές αναφορές...
* Κατά την προχθεσινή αγωνιστική, σημειώθηκαν τρεις νίκες των γηπεδούχων, ισάριθμες ισοπαλίες και μία νίκη φιλοξενουμένου, ενώ επιτεύχθηκαν 20 τέρματα (12-8 υπέρ των γηπεδούχων). Μακριά από την έδρα του επικράτησε ο Ηρακλής Λάρισας, νικώντας στο Αμύνταιο και καταγράφοντας έτσι το πρώτο φετινό «διπλό» του.
Παράλληλα, την Τετάρτη ο ουραγός Μακεδονικός Φούφα πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, ενώ ο Α.Ο. Σελλάνων σημείωσε στην Τσαριτσάνη την πρώτη του ισοπαλία, καθώς μέχρι τώρα μετρούσε μόνον νίκες και ήττες.
* Ένα πέναλτι καταλογίστηκε, χωρίς όμως να καταλήξει σε γκολ. Ήταν αυτό που «σφυρίχθηκε» υπέρ της Κοζάνης, με τον εκτελεστή του Πάρη Μπακάλη να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΟ Ελασσόνας Κώστα Γούπο που απέκρουσε, διατηρώντας την εστία του απαραβίαστη σε εκείνο το χρονικό σημείο.
* Οι μοναδικές κόκκινες κάρτες που δόθηκαν στην 10η αγωνιστική είναι οι τρεις πριν την επανέναρξη του προσωρινά διακοπέντος αγώνα στην Τσαριτσάνη και τις αντίκρισαν ο Αχιλλέας Αλεξόπουλος του Οικονόμου και οι Κλόντιαν Μούρι - Πρόδρομος Ποτούσογλου των Σελλάνων.
* Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει επεισόδια εις βάρος της αποστολής της στην Καρδίτσα εξέδωσε η διοίκηση του Δία Δίου. Η ομάδα της Πιερίας ανέφερε ότι τα επεισόδια έλαβαν χώρα στην ανάπαυλα και ενώ το 0-0 διατηρείτο ακόμη (το σκορ άνοιξε τελικά στο 66’ για την Αναγέννηση). Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η συγγνώμη που ζήτησε ο τεχνικός σύμβουλος των πρωτοπόρων Περικλής Αμανατίδης δεν τους παρέχει άφεση αμαρτιών.
* Απορρίφθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η ένσταση που είχε υποβάλει η Κοζάνη εναντίον του Ερμή Αμυνταίου, για παράβαση των διατάξεων που αφορούν στον τρόπο πραγματοποίησης των πέντε αντικαταστάσεων (αλλαγών) που επιτρέπονται κατ’ εξαίρεση λόγω πανδημίας κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το αν θα ασκηθεί έφεση από πλευράς Κοζάνης.

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ
Τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που θα διεξαχθούν μεθαύριο Κυριακή 16 Μαΐου και ώρα 17.00, ορίστηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Ατρόμητος Παλαμά - Α.Ο. Σελλάνων: Μπουρουζίκας Θωμάς, Κοτούμπας Δημήτριος, Μίχος Δημήτριος (Λάρισας), παρ. Αγγελακόπουλος Ιωάννης (Καρδίτσας).
*Ηρακλής Λάρισας - Καρίτσα: Θεοχάρης Δημήτριος, Σακκάς Δημήτριος, Σφυρής Σταμάτιος (Θεσσαλίας), παρ. Τσακνάκης Πέτρος (Λάρισας).
*Εθνικός Κεραμιδίου - Α.Ο. Τσαριτσάνης: Τασιόπουλος Γεώργιος, Σαμαράς Σταύρος, Τασιόπουλος Κωνσταντίνος (Θεσσαλίας), παρ. Γκαραγκούνης Ιωάννης (Πιερίας).
*Φήκη - Ερμής Αμυνταίου: Αντωνίου Γεώργιος, Νάκας Χρήστος, Κοντογιώργος Θεόδωρος (Λάρισας), παρ. Τουτούκης Περικλής (Τρικάλων).
*Ελασσόνα - Μετέωρα: Κουτρομάνος Νικόλαος, Παπαλίτσας Γεώργιος, Καλογριανίτης Απόστολος (Καρδίτσας), παρ. Ζήλος Αντώνιος (Λάρισας).
*Δίας Δίου - Αετός Μακρυχωρίου: Μιχαηλίδης Θεόφιλος, Αρεστής Νικόλαος, Βλαδίκας Χρήστος (Πέλλας), παρ. Φυρινίδης Ευστάθιος (Πιερίας).
*Αναγέννηση Καρδίτσας - Κοζάνη: Λεωνίδας Στυλιανός, Λεωνίδας Κωνσταντίνος, Σταφυλάς Κωνσταντίνος (Τρικάλων), παρ. Στάθης Ανδρέας (Καρδίτσας).
*Ρεπό έχει ο Μακεδονικός Φούφα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass