Για το γόητρο ο Απόλλων Λάρισας

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (14:45)

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2021 21:04

Τη νέα σεζόν ουσιαστικά σκέφτονται στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς η ομάδα μετά τη νίκη που πέτυχε με αντίπαλο τον Ο.Φ. Ιεράπετρας (1-0), εξασφάλισε την παραμονή της στη Super League 2.


Αύριο λοιπόν οι «κυανόλευκοι», στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους, θα αντιμετωπίσουν στις 14:45 στη Φιλιππούπολη την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς και προπονητητής της είναι ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα, Γιάννης Μάγγος.
ΟΙ παίκτες της λαρισινής ομάδας χωρίς πίεση και άγχος θα επιδιώξουν να φτάσουν στην επιτυχία, για λόγους γοήτρου και στο ροτέισον που αναμένεται να κάνει ο κόουτς, οι παίκτες καλούνται να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και πως αξίζουν να συνεχίσουν την καινούργια περίοδο.
Από αγωνιστικής πλευράς, σίγουρα απόντες θα είναι οι τραυματίες Γκόλιας, Σούλτσε και Μπάμπης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού Κώστα Φραντζέσκου.

 

ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/05)
ΟΦ Ιεράπετρας - Παναχαϊκή
AO Τρίκαλα - Δόξα Δράμας
Απόλλων Λάρισας - Καραϊσκάκης
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/05)
Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας
AO Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας
Καραϊσκάκης - ΟΦ Ιεράπετρας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OUT
Παναχαϊκή     34
Απόλλων Λάρισας     28
ΑΟ Τρίκαλα     25
Δόξα Δράμας     24
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Καραϊσκάκης     23
Ιεράπετρα     17

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αυριανές αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής των play out στο πρωτάθλημα της Super League 2. Την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, θα διευθύνει ο κ. Κουμπαράκης. Αναλυτικά:
4η αγωνιστική - 14:45
Play out - Σάββατο (15/5)
* ΟΦ Ιεράπετρας-Παναχαϊκή: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Κολλιάκος (Αθηνών), 4ος: Μαχαίρας (Αθηνών), παρ. Μαστορίδης (Ηρακλείου).
* ΑΟ Τρίκαλα-Δόξα Δράμας: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Ψαρρής (Ζακύνθου), Σακκάς (Θεσσαλίας), 4ος: Μπαΐρακτάρης (Αθηνών), παρ. Τεβεκέλης (Μακεδονίας).
* Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Καραϊσκάκης: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Χατζηνάκος (Δράμας), Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας), παρ. Κρίκης (Τρικάλων).
ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ
Μεθαύριο Κυριακή 16/5, θα διεξαχθούν και οι αγώνες των play off της Super League 2, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παρακάτω παιχνίδια με τους διαιτητές της 4ης ημέρας:
* Διαγόρας - Ιωνικός: Ευαγγέλου Άγγελος (Αθηνών), Κουρομπύλια Χρυσούλα (Δυτ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος Ιωάννης (Ημαθίας), 4ος Περράκης Κωνσταντίνος (Αθηνών), παρ. Μαφόπουλος Παναγιώτης (Μακεδονίας).
* Ξάνθη - Εργοτέλης: Παπαδόπουλος Ιωάννης (Μακεδονίας), Κωσταράς Πολυχρόνης (Αιτ/νίας), Δημητριάδης Λάζαρος (Μακεδονίας), 4ος Τσέτσιλας Κων/νος (Γρεβενών), παρ. Γκαϊτατζής Θεόδωρος (Δράμας).
* Λεβαδειακός - Χανιά: Κουτσιαυτής Αριστομένης (Άρτας), Αλεξέας Ηλίας (Μεσσηνίας), Απτόσογλου Ιορδάνης (Αθηνών), 4ος Ζαμπάλας Σπυρίδων (Ηπείρου), παρ. Τοπούζης Ιωάννης (Τρικάλων).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass