Στις 18 Απριλίου η εκκίνηση Α’ Εθνικής γυναικών ποδοσφαίρου

Με προσωπική απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη - Η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε όρους διεξαγωγής!

Δημοσίευση: 05 Απρ 2021 20:10

Η πρώτη απόφαση του νέου προέδρου της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη, αφορούσε το γυναικείο ποδόσφαιρο, συγκεκριμένα την Α1 Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου, καθώς 15 από τις 22 ομάδες της Α’ Εθνικής ζήτησαν η έναρξη του πρωταθλήματος να καθυστερήσει.

Πρόκειται για τον Ατρόμητο Αθηνών, τη Γλυφάδα, την Καστοριά, τις Αβάντες Χαλκίδας (ενσωματώθηκαν στην πορεία με τους αρχικά 14 υπέρ της αναβολής), τον Αστέρα Ρεθύμνου, τον ΟΦΗ, τον ΓΑΣ Αγροτικό Αστήρ Βέροιας, τον Εργοτέλη, τα Γιάννενα, την Αγία Παρασκευή, την Ολυμπιάδα Υμηττού, τη Βασίλισσα Θράκης, την ΑΕΚ Μεσολογγίου, τον Φείδων και τις Καρυάτιδες Σπάρτης.
Σε επιστολή τους τόνισαν ότι είναι επικίνδυνο για την υγεία των ποδοσφαιριστριών, που είναι ερασιτέχνες, να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα με μόλις 15 ημέρες προπονήσεων. Παράλληλα υπογράμμισαν ότι δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να μην έχουν εξαρχής οριστικοποιηθεί οι όροι διεξαγωγής! Επίσης αναρωτήθηκαν τι θα γίνει με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου ελέω Covid-19 σε σχέση με τα τεστ. Ταυτόχρονα σύμφωνα με το έγκυρο αθλητικό σάιτ a-sports.gr η απόφαση Ζαγοράκη, αποτελεί ένα μεγάλο «άδειασμα» στον επικεφαλής της Επιτροπής του Γυναικείου Ποδοσφαίρου και προέδρου της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργου Χατζησαρόγλου, που ήθελε να ξεκινήσει άμεσα αφού η απόφαση του νέου προέδρου της ΕΠΟ είναι να ξεκινήσει στις 18 Απριλίου.
Πάντως η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, όποτε και να αρχίσει το πρωτάθλημα, θεωρεί ότι είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της και δεν έχει πρόβλημα να ξεκινήσει άμεσα.
Από τη Θεσσαλία εκτός της ΑΕΛ αγωνίζονται στην κατηγορία οι Ελπίδες Καρδίτσας και τα Τρίκαλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass