«Καίγεται» για νίκη η ΚΑΕ Λάρισα

ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (20:00)

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2021 21:02

Πάση θυσία νίκη θέλει αύριο η ΚΑΕ Λάρισα, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 20:00 στο κλειστό της Νεάπολης το Περιστέρι, μια ομάδα που έχει ποιότητα παικτών και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.


Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, και «κυανόλευκοι» θα το παλέψουν, απέναντι σε ένα σύνολο που μετρά τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με μοναδική επικράτηση έναντι του Μεσολογγίου πριν τέσσερις αγωνιστικές και μάλιστα εκτός έδρας.
Οι παίκτες του κ. Μανωλόπουλου αναμένεται να τα βρουν «σκούρα» μέσα στο κλειστό της Νεάπολης, εκεί όπου κάθε ομάδα «παλεύει» για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κόντρα στη ΚΑΕ Λάρισα που καταθέτει στο παρκέ την ψυχή της, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της και τη νέα σεζόν (2021-22) στα «σαλόνια» της Basket League. Όσον αφορά στην προϊστορία, το Περιστέρι διατηρεί το απόλυτο προβάδισμα (4/4), με την τελευταία «μάχη» των δύο αντιπάλων στο «Ανδρέας Παπανδρέου» να είναι ιδιαίτερα συγκλονιστική.
Να θυμίσουμε πως εκείνη την περίοδο, στον πάγκο ήταν οι Τζήμας - Κουτσοκέρας, η ΚΑΕ Λάρισας έφτασε κοντά στο διπλό, κάτι που εν τέλει δε συνέβη με το 82-78 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των παικτών.
Στα αγωνιστικά, ως γνωστόν ο Τζέρι Σμιθ βρίσκεται σε διάστημα αποθεραπείας μετά τη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη, ενώ ο Wesley Lamar Washpun δίνει τα... πάντα για να προλάβει τον χρόνο και να δώσει το παρών στο ντέρμπι.
Οι υπόλοιποι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο και τους συνεργάτες του να ανεβάζουν τους ρυθμούς, ενώ παράλληλα υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της αναμέτρησης, η οποία θα κρίνει αρκετά για την τελική συγκομιδή.

 

ΑΜΦΙΡΡΟΠΕΣ «ΜΑΧΕΣ»
Με πολλά προβλήματα απουσιών και μετά από δύο διαδοχικές ήττες στο Basketball Champions League θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ, για την αναμέτρηση με τον Άρη, σήμερα (17:00), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League.
Ο Προμηθέας υποδέχεται στην Πάτρα τον Ιωνικό Νικαίας. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι των Αχαιών μετά από τρεις εβδομάδες χωρίς αγώνες. Το τελευταίο παιχνίδι του Προμηθέα έλαβε χώρα στις 6 Μαρτίου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Πάτρας έχοντας τέσσερις αγώνες σε εκκρεμότητα (έχουν αναβληθεί ελέω κορονοϊού), έχει ρεκόρ 9-5 και είναι η μόνη στην Basket League που δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της (6-0). Οι Νικαιώτες προέρχονται από τη νίκη επί της Λάρισας, ενώ έχουν μακριά από την έδρα τους ρεκόρ 3-6.
Το τελευταίο στον βαθμολογικό πίνακα, Μεσολόγγι, φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ στις 20:00.
Αύριο Κυριακή στις 17.00 ο ΠΑΟΚ αναζητά τη 10η νίκη του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, στην Πυλαία. Η αναμέτρηση Κολοσσός-Προμηθέας Πατρών της 18ης αγωνιστικής είχε αναβληθεί ελέω κορονοϊού, ενώ η έξοδός του στη Λάρισα για την 17η αγωνιστική είχε συνδυαστεί με ήττα (82-73).
Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής «πέφτει» την Τετάρτη (31/3), με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Λαύριο-Ηρακλής, στις 17:00. Καθώς ο «Γηραιός» αγωνίζεται στη «φούσκα» του Nτεν Μπος για το Europe Cup, o ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτό το αίτημά του για μετάθεση του αγώνα του με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Το Λαύριο βρίσκεται μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα με 32 βαθμούς (14-4), ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ρεκόρ 7-11.
Την ίδια ημέρα (31/3), διεξάγεται η εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής Προμηθέας-Άρης, στις 17:00.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
17:00  Άρης-ΑΕΚ  Παπαπέτρου-Τσώνος-Λόρτος (Παραλυκίδης)
17:00  Προμηθέας Π.-Ιωνικός Ν.  Σώμος-Πουρσανίδης Κ.-Αναστόπουλος Α. (Θεοδωρόπουλος
20:00  Παναθηναϊκός-Μεσολόγγι  Πιτσίλκας-Στρέμπας-Λουλουδιάδης (Κάλφα)
ΑΥΡΙΟ
17:00  ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρ.  Μάνος-Μαγκλογιάννης-Ανδρικόπουλος (Αστρεινίδης)
20:00  Λάρισα-Περιστέρι  Τσαρούχα-Συμεωνίδης-Κάρδαρης (Μηναρετζόπουλος)
ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ
17:00  Λαύριο-Ηρακλής  Αναστόπουλος Π.-Ψαριανός-Μαλαμάς (Παυλόπουλος)
17η αγωνιστική - εξ αναβολής
17:00  Προμηθέας Π.-Άρης  Ανδρικόπουλος-Ζαχαρής-Κοντίλης (Πίγκας)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Λαύριο     32     18
Παναθηναϊκός     30     16
ΑΕΚ     30     17
Περιστέρι     27     18
ΠΑΟΚ     26     17
Ηρακλής     25     18
Ιωνικός     25     18
Λάρισα     23     18
Άρης     23     17
Προμηθέας Π.     23     14
Κολοσσός     23     17
Μεσολόγγι     22     18

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass