Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Γεροθόδωρος και Παπαδογούλας

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΕΪ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2021 20:15

Τιμή για το ελληνικό βόλεϊ και ειδικότερα για την ελληνική διαιτησία αποτελεί η επιλογή δύο διεθνών Ελλήνων διαιτητών, του Επαμεινώνδα Γεροθόδωρου και του Λαρισαίου Μπάμπη Παπαδογούλα, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σε βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ αντίστοιχα.


Ο Νώντας Γεροθόδωρος θα είναι ο πέμπτος Έλληνας διαιτητής που θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο βόλεϊ, μετά τον Κώστα Μαργαρίτη (Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996), τον Θέμη Καλπακτσόγλου (Σίδνεϊ 2000), τον Φώτη Λέκκα (Αθήνα 2004) και τον νυν πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ., Γιώργο Καραμπέτσο (Αθήνα 2004, Λονδίνο 2012).
O Μπάμπης Παπαδογούλας είχε οριστεί από τον Φεβρουάριο του 2020, πριν την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού και τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων κατά ένα έτος. Η πρώτη εμπειρία του στο μπιτς βόλεϊ σε Ολυμπιάδα ήταν στην Αθήνα το 2004, που ήταν ένας από τους επόπτες της διοργάνωσης.
Στη Βραζιλία το 2016 είχε σφυρίξει -μεταξύ άλλων- τον «μικρό τελικό» των Γυναικών ανάμεσα στις Βραζιλιάνες Λαρίσα/Ταλίτα και τις Αμερικανίδες Γουόλς-Τζένινγκς/Ρος με νικήτρια ομάδα αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών με 2-1 σετ. Επίσης, ήταν πρώτος διαιτητής στον ημιτελικό Ανδρών Άλισον/Μπρούνο (Βραζιλία) με Μπρόουερ/Μέουσεν (Ολλανδία), με τους Βραζιλιάνους να προκρίνονται στον τελικό με 2-1 σετ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass