ΑΕΛ: Παρέλαση στο ...γήπεδο

*ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΙ ΤΟΝΟΙ *ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΟΦΕΣ ΝΙΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΚΡΑΟΥΡ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2021 21:05

200 χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την Επανάσταση του 1821 και όλοι μας αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους ήρωες της εποχής εκείνης, που πολέμησαν με τους Τούρκους για να μείνει η Ελλάδα ελεύθερη και να απολαμβάνουμε τις ατέλειωτες ομορφιές της πατρίδας μας.


Τη δική της ...επανάσταση έκανε κατά κάποιον τρόπο και η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας η ΑΕΛ, η οποία μπήκε πολύ δυναμικά στη μάχη των play out του Πρωταθλήματος της Super League, κερδίζοντας παλικαρίσια στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0.
Μία νίκη που σκόρπισε άκρατο ενθουσιασμό και ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, αλλά και των χιλιάδων φίλων της ομάδας, που βλέπουν πλέον πως είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής και η χρονιά μπορεί να κλείσει ευχάριστα.
Αναμφισβήτητα δεν χρειάζεται εφησυχασμός, διότι είναι κρίμα η μεγάλη εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης να μην έχει και συνέχεια, στον εντός έδρας αγώνα που θα ακολουθήσει με τον Παναιτωλικό, το Σάββατο 3 Απριλίου και ώρα 19:30 στο στάδιο Αλκαζάρ.
Οι «βυσσινί» οφείλουν να συνεχίσουν λοιπόν τη σκληρή δουλειά σε χαμηλούς τόνους, με τη σοβαρότητα που εκπέμπουν ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα, αλλά και όλα τα μέλη που απαρτίζουν το προπονητικό τιμ.
Το κλίμα όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε είναι άριστο, τα προβλήματα περιορίζονται στο ελάχιστο, καθώς τόσο ο Νικολιάς όσο και ο Γκράουρ ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και εάν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, τότε από τη Δευτέρα αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς και να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Κατά τα άλλα, μετά από το τριήμερο, ουσιαστικά δώρο, ρεπό που δόθηκε στους παίκτες από τον Ιταλό τεχνικό κ. Φέστα, οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, ενώ κανονικά θα γίνει και αύριο ανήμερα της 25ης Μαρτίου, προπόνηση στις 4 το απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Απουσιάζουν μόνο ο Σπάρβ που είναι στην Εθνική Φινλανδίας και ο Πινακάς, που ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ ΓΙΑ BEST GOAL
Άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Goal της 1ης αγωνιστικής των Play Off / Play Out. Υποψήφιος για Best Goal της 1ης αγωνιστικής, είναι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Φιορίν Ντουρμισάι, για το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-2). Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00.
Tα υποψήφια Best Goal της 1ης αγωνιστικής των Play Off / Play Out του Πρωταθλήματος Super League είναι τα ακόλουθα:
1/ Φ. Ντουρμισάι-Α.Ε.Λ.
2/ Θ. Βασιλακάκης-Λαμία
3/ Ν. Παπαδόπουλος-Αστέρας Τρ.
4/ Γ. Μασούρας-Ολυμπιακός
5/ Κ. Σφιντέρσκι-Π.Α.Ο.Κ.

Με Κολομπίνο η καλύτερη ενδεκάδα της Super League

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτήν της 1ης αγωνιστικής των Playoffs/Playouts του Πρωταθλήματος Super League υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, Παπαδόπουλος και Φερνάντεθ, δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Ίνγκασον και Ζίβκοβιτς, δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ και Μακέντα, δύο ποδοσφαιριστές της Λαμίας, Βασιλακάκης και Ντέλετιτς ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Εραμούσπε, (ΠΑΣ Γιάννινα), Κολομπίνο (ΑΕΛ) για την εμφάνιση του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και Μασούρας (Ολυμπιακός).
*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass