Υποψήφιοι σε ΕΟΠΕ και ΚΟΕ Ακριβούλης και Κατσαντώνης

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2021 21:03

Δύο πρόεδροι σωματείων της Λάρισας κατέρχονται υποψήφιοι σε εκλογές Ομοσπονδιών. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Λάρισας και γενικός γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κ. Ελλάδας, Βασίλης Ακριβούλης, με την παράταξη του Γιώργου Καραμπέτσου για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδας (27 Μαρτίου) και ο πρόεδρος του ΝΟΛ Γιώργος Κατσαντώνης με την παράταξη του Κυριάκου Γιαννόπουλου στις εκλογές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (28 Μαρτίου).


Ο Βασίλης Ακριβούλης δήλωσε τα εξής: «Με αίσθημα ευθύνης και με απόλυτη ειλικρίνεια και εντιμότητα απέναντί σας, κάνω σήμερα γνωστή την υποψηφιότητά μου για σύμβουλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με την κίνηση «Πρώτα το βόλεϊ» στο πλευρό του Γιώργου Καραμπέτσου. Τον ευχαριστώ πολύ για την ιδιαίτερη τιμή και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Σ’ αυτήν την κρίσιμη ώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για πισωγυρίσματα και περαιτέρω πειράματα. Ο Γιώργος Καραμπέτσος έδειξε έμπρακτα ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να βγάλει το «καράβι από τη φουρτούνα» που ταλανίζει το βόλεϊ τα τελευταία έτη. Συνοδοιπόροι θα σταθούμε δίπλα του και όλα τα υποψήφια μέλη της κίνησης «Πρώτα το βόλεϊ», οι οποίοι θεωρώ έχουν τις ικανότητες και το ήθος να ακροαστούν τα προβλήματα και να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να τα λύσουν για το καλό του αθλήματός μας.
Εγώ προσωπικά, πρώτα ως άνθρωπος που θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό παιδί πάντα μέσα στα γήπεδα και δεύτερον ως παράγοντας σωματείου της επαρχίας, εκπροσωπώντας εν μέρει τα σωματεία της Κεντρικής Ελλάδας, δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να φανώ αντάξιος σε αυτήν τη μεγάλη ευθύνη που θα αναλάβουμε, να φέρουμε το βόλεϊ και πάλι, εκεί που του αξίζει.
Η ιστορία μπορεί να γράφεται από λίγους, αλλά τη διαβάζουν πολλοί. Και οι πράξεις μας θα καθορίσουν το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και του αθλήματός μας. Γι’ αυτό καλώ τα σωματεία, να δώσουν και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Καραμπέτσο, ώστε να τελειώσει με επιτυχία αυτό που ξεκίνησε. Γιατί πάνω από όλους και όλα, πρώτα το βόλεϊ».
Ο Γιώργος Κατσαντώνης πρόεδρος του ΝΟΛ σχετικά με την υποψηφιότητά του για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας με την παράταξη «Κολυμπάμε Μαζί» δήλωσε ότι αυτή απορρέει από τη βοήθεια που θέλει να δώσει στα σωματεία της περιφέρειας.
Για τα μέτρα στήριξης της παράταξης «Κολυμπάμε Μαζί» είπε: «Η επαφή της Ομοσπονδίας με τις Περιφέρειες και τους Δήμους θα εξασφαλίσει και την ορθολογική χρέωση σωματίων που χρησιμοποιούν δημοτικά κολυμβητήρια έτσι ώστε να ενθαρρυνθεί κατά το δυνατόν η μαζική προσέλευση – πάντα βέβαια αφού αποκατασταθεί η μετά Covid-19 κανονικότητα. Τα προγράμματα επιμόρφωσης των στελεχών θα αρχίσουν το ταχύτερο και θα απευθύνονται σε όσους τρέχουν τα σωματεία. Τομείς όπως η ανάπτυξη εμπορικών προγραμμάτων, η δημιουργία τμημάτων επικοινωνίας και μάρκετινγκ σε επίπεδο σωματείων είναι κάτι που απαιτείται», ενώ για την αναπτυξιακή δραστηριότητα αυτών των σωματείων πρόσθεσε: «Η θεσμοθέτηση αγώνων σε επίπεδο περιφέρειας, καθώς και η δημιουργία κλιμακίων επιλέκτων για όλα τα αθλήματα στην περιφέρεια είναι βασικά στοιχεία του προγράμματός μας. Στόχος μας είναι δώσουμε ζωή στα αθλήματά μας ανά την επικράτεια και να τονώσουμε συνολικά το ενδιαφέρον για όλα. Προγράμματα όπως «ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΟΛΥΜΠΙ», αλλά και προωθητικές ενέργειες που θα συμβάλλουν στη διάδοση των αθλημάτων μας στο ευρύ κοινό, σε γονείς, παιδιά και ενήλικες θα γίνονται παράλληλα, τόσο κεντρικά, όσο και στην περιφέρεια, έτσι ώστε να έχουμε κατά το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Παράλληλα μια σειρά από διοργανώσεις και μάλιστα διεθνείς, προβλέπεται να διεξάγονται εκτός κέντρου. Είναι βασικό να έχουν την ευκαιρία όλοι να θαυμάζουν το υψηλό επίπεδο των αθλημάτων μας και μάλιστα τις εθνικές μας ομάδες και τους πρωταθλητές μας να αγωνίζονται στον τόπο τους. Ειδικά στη Θεσσαλία που έχει τις κατάλληλες υποδομές, καθώς προστέθηκε και το Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας».

 

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΚΑΝΤΟΣ
Στις εκλογές της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ο Λαρισαίος Χρήστος Καρκαντός (πρόεδρος της «Νίκης») έκανε σαν «πρωτάρης» καλή εμφάνιση και πήρε 20 ψήφους.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass